Fazeon Monitör Alınır mı?

Biraz daha çık bunu al.

hocam iyi gibi duruyo da isimden kaybediyo ya james eşşek
ALINIR 2K PANELİ LG GÖRÜNTÜSÜ İYİ
kullanıyor musunuz

Zaten markayı önermiyorum modeli öneriyorum çöp marka olsa da bazen 1 2 tane iyi ürünü olabiliyor.
Valla usta ne desem yalan olur gigabyte veya aoc alabilirsin iksininde 1080plerini kullandım aoc goruntu kalitesi bi tık daha iyiydi ama yine size kalmıs aman aman farklar yok
fazeon yerine gaming gecesinden 6.199 a bunu aldım sıfır ölü piksel garantisi de dikkatimi çekti iyidir umarım

fazeon yerine gaming gecesinden 6.199 a bunu aldım sıfır ölü piksel garantisi de dikkatimi çekti iyidir umarım

Fena olmayan bir monitör hayırlı olsun James Donkey modelinden biraz daha iyi.

Bilmiyorum güzeldir herhelde

BoE panel var aslında alayı aynı sayılır 5-8k bandındaki monitorlerin satıcısına bakmak daha önemli 3 aşağı 5 yukarı hepsi aslında fiyat peformans ama fabrika şansın olacak.Fazeon-Ktc bu senin aldığın hatta samsung g5 oda 8 küsür.

dün aldım Fazeon X27F120QP HZ'si düşük kalıyor bende yan monitor olarak kullanacağım için aldım. Aman aman ben kaliteliyim demiyor monitor ama 2K yı hissettiriyor renklerin canlılığını da OSD'den ayarlandığında iş görüyor yan monitor olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,632
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri