Gemiciler Gemide Çalışanlar, Çalışmışlar Konuya Gelebilirmi?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,089
Vasıflı vasıfsız gemici personeli arayan bir şirkete iş başvurusu yaptım kendileri min 3000 maks 4200 dolar maaş teklif ediyor pozisyona göre, gemici adamı cüzdanı belgesini alıp iş başı yapabileceğimi söylüyorlar işe alınmam durumunda istanbula çağırıyorlar beni il dışındayım. Şikayet varda hakkında benden 20.000 istediler daracele sözleşme imzalamaya çalıştılar diyor. Ne diyorsunuz uçağa atlayıp gitmek mantıklımı. Aklımıda çeldiler

Vasıflı vasıfsız gemici personeli arayan bir şirkete iş başvurusu yaptım kendileri min 3000 maks 4200 dolar maaş teklif ediyor pozisyona göre, gemici adamı cüzdanı belgesini alıp iş başı yapabileceğimi söylüyorlar işe alınmam durumunda istanbula çağırıyorlar beni il dışındayım. Şikayet varda hakkında benden 20.000 istediler daracele sözleşme imzalamaya çalıştılar diyor. Ne diyorsunuz uçağa atlayıp gitmek mantıklımı. Aklımıda çeldiler
Gemi işi riskli hocam , ama ücret iyiymiş.

Hiç bir işveren senden para istemez

Her cefanın sefası var zor iş ama ücretler güzel gemilerde kaldırabilecek mentalin varsa git.Güvenilirlik hakkında yorum yapamam

itü mezunu falanmısın orda var bu bolum dıye bılıyorum okumadan da olunuyomuymus

Hocam hangi sireket vs. yazin insanlar ona gore biliyorsa soylerler ynai ne bilim durduk yere ayni sirkete biri beni doalndirmaya calistilar diye konu acmaz herhalde ama iste dolandirmaya calsian sirketin hangi kademesindeki elaman oda onemli yani direk sirket mi dolandirmya calsimis yoksa ise alimla sorumlu olan veya kendini akilli sanan bir cakal falan mi ama bence gidip gorusmekten zarar gelmez

Bu arada Gemilerde Escinseller cok oluyormus vs. sıkıntı diye duyudm bu dogru mu acaba uluslar arasi gemide vs. calisan birileri soyleyebilir mi ? bende dusunuyorum ama o yuzdne yanasmiyorum

Geri