https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-x870-gaming-wifi6-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-53916 indirime girmis alinir mi
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html bu nasilyok hocam bu fiyata gigabyte bu model alınmaz. aşağıda ürün al
![]()
COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI 6E V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI 6E V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Konudaki ana kartı satın aldım. 10.600 TL bütçem vardı. Bu bütçeye alınabilecek en iyi kartlardan biri dedi Gemini/Claude ve 1-2 arkadaşım. Neden böyle bir şey yazdın, öğrenmek adına soruyorum. Hala iptal edebilme şansım var.yok hocam bu fiyata gigabyte bu model alınmaz. aşağıda ürün al
![]()
COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI 6E V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI 6E V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Ben dün bu kartı 10.600 TL'ye aldım. 10.900'den düşmüştü. Ama iyi mi bilmiyorum öneri üzerine almıştım 9800X3D 5070 ti sistemime.
aldığın anakart 7.5 - 8.5 satılan anakarttı . colorful daha özellikleri bol olan anakart onun da dip fiyat 9.400tldi dediğim fiyatlar son 3 ay göre dedim. şimdi 7 aydayız gigabyte zam yemiş colorful fiyatını korumuş önerim tamamen f/p odaklı. colorful anakartlar bende tercih ettim. pişman etmedi senin aldığın anakart alıp sistemde kullandım ben colorful alırdım aynı parayken ve hatta daha ucuz.Konudaki ana kartı satın aldım. 10.600 TL bütçem vardı. Bu bütçeye alınabilecek en iyi kartlardan biri dedi Gemini/Claude ve 1-2 arkadaşım. Neden böyle bir şey yazdın, öğrenmek adına soruyorum. Hala iptal edebilme şansım var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben dün bu kartı 10.600 TL'ye aldım. 10.900'den düşmüştü. Ama iyi mi bilmiyorum öneri üzerine almıştım 9800X3D 5070 ti sistemime.
Gemini/Claude'dan ikisini de karşılaştırdım her türlü Gigabyte senin önerdiğinden çok daha iyi diyorlar. Ha yapay zeka bilirkişi mi, değil; ama bu tarz bilgilerine güveniyorum.aldığın anakart 7.5 - 8.5 satılan anakarttı . colorful daha özellikleri bol olan anakart onun da dip fiyat 9.400tldi dediğim fiyatlar son 3 ay göre dedim. şimdi 7 aydayız gigabyte zam yemiş colorful fiyatını korumuş önerim tamamen f/p odaklı. colorful anakartlar bende tercih ettim. pişman etmedi senin aldığın anakart alıp sistemde kullandım ben colorful alırdım aynı parayken ve hatta daha ucuz.
sen bilirsin hocam internette her şey belli.Gemini/Claude'dan ikisini de karşılaştırdım her türlü Gigabyte senin önerdiğinden çok daha iyi diyorlar. Ha yapay zeka bilirkişi mi, değil; ama bu tarz bilgilerine güveniyorum.
Bunun beyazi olabilirAmazon’da daha dolu zamanında 21-22 satılan bir anakart 14 e kadar düşmüş bak istersen
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu