Yardım Yeni Laptopta Ekran Kararıyor

Reaksiyon skoru
6
size 2 sorum var birisi ben gta5 oynarken aniden ekran karardı 10 sn kadar hiç görüntü vermedi sonra laptopun giriş ekranındaydım gpu 5060 diğer sorum şu bu olay yaşanmadan 25 30 sn önce gpu yu yüzde 40 50 kullanmasına reğmen 30 fps aldım işlemciyife 40 50 civarı kullanıyordu ben laptopu actıktan 5 dk sonra ekran yıne aynı oldu bunun nedenı ne asus tuf a16 kullanıyorum ve ayarlarda sadece harici ekran kartına ayarlı birde son bir şey eklemek istiyorum 30 fps gördüğüm zaman cihaz sıcaklıgı aşırı fazlaydı 90 ı görmüştü biliyorum laptoplar için 90 ın normal oldugunu biliyorum ama gta ya gireli birkaç dakika olmuştu ve önceden saatlerce oynamama rağmen max 83 84 görüyordu hatta gpu yu yuzde yuz kullandıgında birde laptop yeni

Birde sizce gpu ve cpu yu max fps alması icin 100 de 100 mu kulkanmaliyim yoksa laptopu kendi halinemi bırkamalıyım ekranın hz degerinin üstü fps bir işe yarıyormu

evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kısmen evet kısmen hayır ama gta gibi bi oyunda hayır
Krak bu ekran kararma olayi neden olabilir ve 100 de yuz kullanınca zaten hz den fazla fps almış olucam tam olarka ne yapmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,062
Üyeler
200,284
Son üye
şerbetçi

Geri