OZAN J
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 257
- İsim
- OZAN TANKUŞ
Sana şunu diyim ozaman. Valorant için konuşalım. JasonR'ı neredeyse 3-4 yıldır takip ediyorum. Hatta daha eski olabilir.En düşük ayarlarda bazen 280 FPS'e çıkıyor (kapalı alanlarda), Bazen 160 FPS'e iniyor, çok az ara sıra 120'lere kadar iniyor, ortalama 160 diyebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis sürüsüyle video izledim. Tek bir video değil. O yüzden karşılaştırmamın doğru olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi, birçok kişi benim gibi düşük FPS almış ancak yüksek değerlere çıkanlar da var, işte bunun bir yolu var mı öğrenmek istedim
Dün yayınına baktım adam valorant'da 400FPS sabit alıyor.Sınırı kaldırsa kaça çıkacak kim bilir. İstisnasız aşşağıya düşmüyor. Düşün Ne kadar iyi bir işlemci ve anakartı var. Sen ondan daha düşük sistem ile Hemen hemen aynı değerleri almak istiyorsun (FPS konusunda). Benim sistem i7 2600 gtx 960 1920x1080 En düşük ayarlarda CS:GO 250 fps ortalama alıyorum. Çoğu yerde de 300 fpsleri geçiyorum rahatça 350-380 tarzı dolanıyor. Savaş kısmında 180-160'lara iniyor oda çok nadir oluyor. Benim sistemim seninkine göre nekadar eski biliyormusun? Ama masaüstü farkı. Tam performansı hiçbirzaman notebook'da alamıyorsun.
Bu benim aldığım değerlerin çok yükseğini alıyorlar konusuna gelirsek : Ya başka sistemle o videoyu çekmiştir (montajdır) , Yada o notebook'da işlemci ve ekran kartı Overclock edilmiştir ki bunu hiç zannetmiyorum.
Senin gibi o vidonun altına Soru soranlar olacak BU FPS'Yİ NASIL ALDIN AYNI SİSTEM BENDE VAR vs diye. Adam izlenme ve yorum kasacak videosu çok izlenecek. Böyle çakallık yapanlar yok değil bu devirde mağlesef.