🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26 Gr 999tl

PTM 7950 faz değişimli termal pad mi alsak ne yapsak 2 ayda bir termal macun değiştirmek nedir abi

claw cart curt yazanlar kullanmadan konusmasınlar . basıt kullanıcı ürünü, degıl bunu alan adam aktıf kullanıyor olması lazım 1 seneden fazladır devamlı kullanıyorum bıtmeı daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PTM 7950 faz değişimli termal pad mi alsak ne yapsak 2 ayda bir termal macun değiştirmek nedir abi
kalıtelı bır macunla ve kalıtelı bır sogutucu ile sorununn kalmaz

claw cart curt yazanlar kullanmadan konusmasınlar . basıt kullanıcı ürünü, degıl bunu alan adam aktıf kullanıyor olması lazım 1 seneden fazladır devamlı kullanıyorum bıtmeı daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kalıtelı bır macunla ve kalıtelı bır sogutucu ile sorununn kalmaz
ömür hocam ömür faz değişimli termal padler 1 yıl dayanıyor falan diyolar

ömür hocam ömür faz değişimli termal padler 1 yıl dayanıyor falan diyolar
Pek ihtimal vermiyorum ama araştırmak lazım misal 9070xt'lerin çoğunda ptm 7950 var öyle olsa 1 yıl sonraki kullanımdan sonra ısı farkı belli ederdi kendini . laptop ve ekran kartları için en temizi ptm7950 ama malum yurtdışı alışveriş imkansız hale geldi muaddilleri var thermalright helios gibi ama denemedim açıkcası kardeşimin laptopa ptm7950 uygulamıştım bir yılı geçti galiba halen sorunsuz ısı değerleri(acer nitro 5 12500h 4050 gpu)

mx7 daha iyi görünüyor iyi bir indirimle/kuponla 8 gram alınıp herhalde 5-10 yıl kullanılır. 6 ayda bir yeniliyorum ben çinden ucuza snowman stoklamıştım baya 10 20 tl maliyete bitiremedim :D 5 yıl gidecek bir ürün için 300 500 tl farka bakmaya gerek yok sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,338
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029

Geri