Gta 5 Online Para Yükleyen Siteler Güvenli mi ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,362
Kuruş kuruş heistlere saatler harcayıp günün sonunda 1 araba parası bile etmeyen meblağlarla oynamaktan yoruldum. Oyunda para parayı çeker durumunda olan bir sürü şey var. Rockstar insanlara shark card satın almaya yönlendiriyor maalesef ancak 10m oyun parası 2500TL gibi afaki paralara satılıyor. Ben ban yemek istemediğim için mod vs kurmak istemiyorum ancak gördüğüm kadarıyla hesabını geçici süreliğine verdiğinde 50 100 m gibi paralar yükleyen siteler var. Güvenilir midir ? Daha önce bu tarz tecrübesi olan oldu mu ?

çok tavsiye etmem oyunun zevki kalmıyor bir yerden sonra ama inst.. kaptankaplan vardı 3 4 sefer nakit level almıştım farklı farklı hesaplara hesapları devrettim hala kullanmaya devam ediyorlar bilinmedik kimselerden almayın ban yeme olasılınız yüksek

Kuruş kuruş heistlere saatler harcayıp günün sonunda 1 araba parası bile etmeyen meblağlarla oynamaktan yoruldum. Oyunda para parayı çeker durumunda olan bir sürü şey var. Rockstar insanlara shark card satın almaya yönlendiriyor maalesef ancak 10m oyun parası 2500TL gibi afaki paralara satılıyor. Ben ban yemek istemediğim için mod vs kurmak istemiyorum ancak gördüğüm kadarıyla hesabını geçici süreliğine verdiğinde 50 100 m gibi paralar yükleyen siteler var. Güvenilir midir ? Daha önce bu tarz tecrübesi olan oldu mu ?
valla çok duydum gördüm ömerdmn var youtube kanalıda mevcut para level xp skin vs hileleri yapıyor risk seviyelerini belirtmiş mesela sitesinde ama hiç almadım yeltendim de geçmişte ban yediğim için tekrar ban yerim diye almadım free hileler kullanıp ban yemiştim ben hesabımda kendim yapıp.

Ben oynadigimda cayo perico heisti yetiyordu simdi ne durumda bilmiyorum

Ben oynadigimda cayo perico heisti yetiyordu simdi ne durumda bilmiyorum
kardeşimle cayo pericoyu 2 kere yaptık ve deluxo parası bile kazanamadık hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla çok duydum gördüm ömerdmn var youtube kanalıda mevcut para level xp skin vs hileleri yapıyor risk seviyelerini belirtmiş mesela sitesinde ama hiç almadım yeltendim de geçmişte ban yediğim için tekrar ban yerim diye almadım free hileler kullanıp ban yemiştim ben hesabımda kendim yapıp.
daha önce epicteki hesabımda ben de yapıp kalıcı ban yedim o yüzden şimdi steamde tekrar oynarken ban ihtimali oldukça düşük bi yöntem arayışındayım. Mod vs kurmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakabilirim aslında teşekkür ederim

Ömerdmn vardı ben yaptırmadım ama bir ara düşünmüştüm sonra oyun oynamayı bıraktım. iyi olabilir ben de zamanında çok heist yaptım ama bereketi olmuyor. c.engine ile para yapıp 2 yıl kadar oynadım 450 500m para ile ve en sonunda üstünden 2 yıl geçmesine rağmen bir gün açtım baktım hesap ban yemiş. O yüzden ufak meblalar alırsan güvenilir sitelerden daha iyi olur ban olasılığı düşük ama yok değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler
199,901
Son üye
nwphem

Geri