Resmi satıcı, daha önceden alışveriş yapmadım ama orijinal ürün gönderirAyakkabılar orjinall mi imitasyon mu?
Bende ne zamandır takipteyim kasımdan bu yana istediğim rengi bi türlü 3k altına düşmediNike V5 RNR neden indirime girmiyor
Valla ben 4k altına okeyim ya. Ne zaman baksam 5kResmi satıcı, daha önceden alışveriş yapmadım ama orijinal ürün gönderir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende ne zamandır takipteyim kasımdan bu yana istediğim rengi bi türlü 3k altına düşmedi
Valla ben 4k altına okeyim ya. Ne zaman baksam 5k
Bildiğin bir mağazamı kank ona göre rengi takip edeceğim.Bence bu fiyatlar için pahalı çünkü kasımda çoğu rengi 2500-2600 civarına satılmıştı![]()
Nike V5 Rnr Erkek Gri Spor Ayakkabı HJ5228-009 - Sporthink
Nike V5 Rnr Erkek Gri Spor Ayakkabı HJ5228-009 Sporthink'e özel fırsatlar ve uygun ödeme koşulları ile satın almak için tıklayın.www.sporthink.com.tr
Siyahı 4k hocamSiyah olsaydı
Alıntıyı görüntüleYalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
Birçok ünlü ve kaliteli markanın spor ayakkabı ve spor malzemelerine ulaşabileceğiniz, aynı zamanda uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz Türkiye'nin lider spor mağazası!www.yalispor.com.tr
Bazı kramponlarda ve sneakerlarda güzel fiyatlar var. Geçen haftaki adidasın indirimlerinde numara bulunmuyordu.
Yalı spor resmi satıcıdır hocam birçok yerden güvenilir yıllardır sektörde.Ayakkabılar orjinall mi imitasyon mu?