Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,695
Vatanda bu modeli Windows 11 li olarak aynı fiyata buldum. Sizce alınır mı? Sıkıntısı var mı?
Yani paneli falan güzel ama işlemci biraz soru işareti bıraktı. Birde SSD. Onun dışında kalanları güzel sanırım. Diğer markaların bir çoğunda sorun var ufak ufak ya .Ortlama bir kullanıcı için yeterde artar
HP omen almaYani paneli falan güzel ama işlemci biraz soru işareti bıraktı. Birde SSD. Onun dışında kalanları güzel sanırım. Diğer markaların bir çoğunda sorun var ufak ufak ya .
HP omen vardı 5070li 75k falan ama ısınıyor diyorlar ve paneli hoşuma gitmedi. 1080p 144hz i 5060ta da alırım gibi. 2k da VRAM yetmiyor ya da srgbsi 62 falan.
Çok kararsızım sanırım.
Neden pişman oldunuzHP omen alma
Biz aldık pişman olduk
Casper on kat daha iyi
SSD önemli değil SSD ve ram yükseltilir sen işlemci ve ekran kartına bak
2k için evet sorun yaşarsın bence en az 12gb VRAM olmalı
Bu Asus tuf o alcam gibi hocam ya mantıklı geliyor bana siz ne dersiniz özellikleri bakımından? Sadece işlemci ekran kartı değilde soğutması kasası yazılımı uzun ömürlülüğü vs. OlarakHP omen alma
Biz aldık pişman olduk
Casper on kat daha iyi
SSD önemli değil SSD ve ram yükseltilir sen işlemci ve ekran kartına bak
2k için evet sorun yaşarsın bence en az 12gb VRAM olmalı
Bende Asus kullandım memnun ettiBu Asus tuf o alcam gibi hocam ya mantıklı geliyor bana siz ne dersiniz özellikleri bakımından? Sadece işlemci ekran kartı değilde soğutması kasası yazılımı uzun ömürlülüğü vs. Olarak