Beyaz Akvaryum Kasa Önerisi

Kendim de kullanıyorum LİAN Lİ VİSİON O11 ama satışı yok aynısının compack ismiyle var aynı kasa zaten sadeçe ufak tefek değişiklikleri var alabilirsin çok kaliteli kullanışlı vitrin gibi kasa 5 tane Reverse fan 3 tane normal fan çiçek gibi

compact olanında fan yok sanırım baktığım her sitede fansız olarak listelenmiş
Hocam lianli de zaten fan yok fanları çok kalite olduğu için fiyatıda yüksek olduğu için kasasına koymuyor sadeçe kasa olarak satılıyor ben lianli muadili aldım resim eklemeye çalışıyorum ama büyük diye yüklemedi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

compact olanında fan yok sanırım baktığım her sitede fansız olarak listelenmiş
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906929.html Bu kasa

kanka çinden almıştım görünüm birebir aynı ama şuan çin işi bittiği için malesef alamazsın ve satcıda bile yok artık satmıyor baktım şımdide
hocam fanları buldum fansız alsam diye ama bu sefer de kasa bulamıyorum bütçeye sığacak şekilde sizin bi öneriniz var mı fansız 3-4k altı beyaz akvaryum

hocam fanları buldum fansız alsam diye ama bu sefer de kasa bulamıyorum bütçeye sığacak şekilde sizin bi öneriniz var mı fansız 3-4k altı beyaz akvaryum
hocam nacizane fikrimi soracak olursan beyaz toplamam. ben topladım pişman oldum geri sattım beyaz parça bulmak zor bulduğunda siyaha göre çok daha pahalı aynı kartın siyahı daha ucuz ikincisi beyaz yapıyosan hepsi beyaz olmalı A dan Z ye değilse çok çirkin duruyor kablolarına kadar beyaz olacak kı masada şöyle baktığımda şık güzel dursun üçüncüsü de ben topladım yaptım ettım beyaz olarak her şey iki ay geçtiği power kabloları olsun diğer şeyler sararır gibi oldu üsteil sigara vs de kullanmıyorum sonra masada her şeyi beyaz alamıyosun monitörün beyazı yok vs vs sadece kasa olunca olmuyor. sattım aqa hemen siyaha döndüm miss gibi simsiyah setup tek renk gold ayarladım sade şık güzel oldu . tabı gene sen bilirsin ben videolardan heves edip beyaz yaptım ama olmadı hacı be :) gerek yok siyah uygun fiayata düz setupu ;)

hocam nacizane fikrimi soracak olursan beyaz toplamam. ben topladım pişman oldum geri sattım beyaz parça bulmak zor bulduğunda siyaha göre çok daha pahalı aynı kartın siyahı daha ucuz ikincisi beyaz yapıyosan hepsi beyaz olmalı A dan Z ye değilse çok çirkin duruyor kablolarına kadar beyaz olacak kı masada şöyle baktığımda şık güzel dursun üçüncüsü de ben topladım yaptım ettım beyaz olarak her şey iki ay geçtiği power kabloları olsun diğer şeyler sararır gibi oldu üsteil sigara vs de kullanmıyorum sonra masada her şeyi beyaz alamıyosun monitörün beyazı yok vs vs sadece kasa olunca olmuyor. sattım aqa hemen siyaha döndüm miss gibi simsiyah setup tek renk gold ayarladım sade şık güzel oldu . tabı gene sen bilirsin ben videolardan heves edip beyaz yaptım ama olmadı hacı be :) gerek yok siyah uygun fiayata düz setupu ;)
hocam emir büyük yerden siyah estetiği bozuyomuş en azından beyaz yap pembe çiçek falan koy güzel dursun dedi hanım mecburuz artık çok teşekkürler yardım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,767
Üyeler
199,221
Son üye
scknnet

Geri