Meslek Lisesi 12.Sinif Staj Yeri Bulamama

omertke

80+
Reaksiyon skoru
6
merhaba bu sene 12.sinifa gecicem meslek lisesinde okuyorum uzun dönem staj yapmam gerekiyor biryer bulmuştum orası beni aldı normalde ama sonradan yan çizdi şimdi girecek biryer bulamıyorum çoğu firmaların kontenjanı dolmuş eğer açıkta kalirsam nolur?

merhaba bu sene 12.sinifa gecicem meslek lisesinde okuyorum uzun dönem staj yapmam gerekiyor biryer bulmuştum orası beni aldı normalde ama sonradan yan çizdi şimdi girecek biryer bulamıyorum çoğu firmaların kontenjanı dolmuş eğer açıkta kalirsam nolur?
Hocam kendin bulamazsan okul buluyor alan şefinle görüş

Hocam kendin bulamazsan okul buluyor alan şefinle görüş
Okula gittim sormaya hiçbir hoca okulda değildi yazayım dedim kimse doğru düzgün cevap vermiyor kimse uğraşmıyor kısacası tatilde oldukları için

Hocam normalde okulun bulması lazım ama bazı meslek okulları 9. Sınıf başı size sigorta yapıyor örneğin yiyecek içecek mesel liseleri ama sizin okulunuz galiba sigorta başvurusunda bulunmamış sizin için bölümünüzü söylerseniz daha rahat yardımcı olabilirim

Okula gittim sormaya hiçbir hoca okulda değildi yazayım dedim kimse doğru düzgün cevap vermiyor kimse uğraşmıyor kısacası tatilde oldukları için
bu adı üstünde hoca olan elemanlar yazın oturdukları yerden para kazanıyor ya . bide 70 80k maaşı az bulurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,617
Üyeler
199,199
Son üye
sadqq

Geri