Steam Aile Paylaşımı

TheZephyr

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese selamlar,

Biz arkadaşımla yeni bir Steam ailesi kurduk. Beraber Elden Ring oynamak istiyoruz ama maalesef elimizde yeterli kopya yok. Aramıza Elden Ring sahibi, kütüphanesini paylaşacak güvenilir bir arkadaş arıyoruz.
Karşılıklı paslaşalım istiyoruz. Benim kütüphanemde de sizin oynamak isteyeceğiniz oyunlar olabilir. Şimdiden teşekkürler

Herkese selamlar,

Biz arkadaşımla yeni bir Steam ailesi kurduk. Beraber Elden Ring oynamak istiyoruz ama maalesef elimizde yeterli kopya yok. Aramıza Elden Ring sahibi, kütüphanesini paylaşacak güvenilir bir arkadaş arıyoruz.
Karşılıklı paslaşalım istiyoruz. Benim kütüphanemde de sizin oynamak isteyeceğiniz oyunlar olabilir. Şimdiden teşekkürler
Seamless coop modunu mu oynamak istiyorsunuz efsanedir.

Herkese selamlar,

Atıyorum oyunu olan birisini buldunuz o da kabul etti gelmeyi ama üçünüzden birisi oyundayken oyunu oynayamıyorsunuz biliyorsunuz demi

Atıyorum oyunu olan birisini buldunuz o da kabul etti gelmeyi ama üçünüzden birisi oyundayken oyunu oynayamıyorsunuz biliyorsunuz demi
Evet hocam biliyoruz. Bu konuyu açmamın sebebi şu. Arkadaşımda bahsettiğimiz oyun yok. Beraber oynamak istiyoruz ama oyunun fiyatı şuan çok yüksek. Hem ilk defa bu türde bir oyun deneyecek. Bu yüzden elden ring sahibi birini arıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,653
Üyeler
199,203
Son üye
oxo768

Geri