1tb olanda yok 2tb olanda dram var. 1tb'ı dram var diye düşünerek alan insanlar var sanırım. biraz aldatıcı bir satış stratejisi.Satin alan birisine DRAM'siz gelmis. Yenilerde yok galiab.
1tb olanda yok 2tb olanda dram var. 1tb'ı dram var diye düşünerek alan insanlar var sanırım. biraz aldatıcı bir satış stratejisi.Satin alan birisine DRAM'siz gelmis. Yenilerde yok galiab.
o farklı model olabilir mi? birine nasıl dramsiz gelmişSatin alan birisine DRAM'siz gelmis. Yenilerde yok galiab.
Ben araştırırken şuna denk geldim. Burada 1 TB almış ama DRAM yazmıyor kutuda, normalde yazıyormus herhalde. Emin olamadim. Sitede de var yaziyor ama 2 TB modelinde var galiba. Cok karisik.o farklı model olabilir mi? birine nasıl dramsiz gelmiş
Bu listeye simdi baktim ama no information yaziyor DRAM yerinde. Guncellenmis galiba.caner uncu ssd database'de dramli diye işaretlemiş ama detayı yok başka (yes yazan yer dram n/a yazan yer hmb)![]()
bencede öyledir 1 tb de yoktur 2 tb de vardır hatta attığım ekran görüntüsüne bi bakBen araştırırken şuna denk geldim. Burada 1 TB almış ama DRAM yazmıyor kutuda, normalde yazıyormus herhalde. Emin olamadim. Sitede de var yaziyor ama 2 TB modelinde var galiba. Cok karisik.
TwinMOS Xtreme Gen4 SSD'de DRAM var mı?
Arkadaşlar şu modeli sipariş ettim: TwinMOS Xtreme GEN4x4 NVMe Pro M.2 2280 SSD 1 TB Soğutuculu Bu modelde DRAM desteği bulunuyor mu? Kendi WhatsApp hatları cevap vermiyor ve specslere baktığımda sadece 2 TB modelinde 2 GB DRAM olduğu yazıyor, chat ise bileşenlerinden dolayı daha düşük...techolay.net
attığım 2. el ilanlardan yaşadığın şehirde falan satan varsa elden alabilirsin. sağlık durumunu kontrol et tabi almayı düşünüyorsan. gen3 dandik ssd'lerin bile 11-12 bin tl olduğu piyasada 2. el %95-100 sağlıktaki sağlam ssd'ler 9-10 bin tl. ben alırdım muhtemelen. ama dram o kadar da önemli değil işletim sistemi için bile. hmb yeterli bir teknoloji.Ben araştırırken şuna denk geldim. Burada 1 TB almış ama DRAM yazmıyor kutuda, normalde yazıyormus herhalde. Emin olamadim. Sitede de var yaziyor ama 2 TB modelinde var galiba. Cok karisik.
Arkadaşlar şu modeli sipariş ettim: TwinMOS Xtreme GEN4x4 NVMe Pro M.2 2280 SSD 1 TB Soğutuculu Bu modelde DRAM desteği bulunuyor mu? Kendi WhatsApp hatları cevap vermiyor ve specslere baktığımda sadece 2 TB modelinde 2 GB DRAM olduğu yazıyor, chat ise bileşenlerinden dolayı daha düşük...techolay.net
Hocam ben 2 tb versiyonunu aldım dram çipi bulunuyor, kutusunun üzerinde belirtilmiş, yeni kullanmaya başladım şimdilik gayet iyi gözüküyor.Ben araştırırken şuna denk geldim. Burada 1 TB almış ama DRAM yazmıyor kutuda, normalde yazıyormus herhalde. Emin olamadim. Sitede de var yaziyor ama 2 TB modelinde var galiba. Cok karisik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu listeye simdi baktim ama no information yaziyor DRAM yerinde. Guncellenmis galiba.
Teşekkür ederimHocam ben 2 tb versiyonunu aldım dram çipi bulunuyor, kutusunun üzerinde belirtilmiş, yeni kullanmaya başladım şimdilik gayet iyi gözüküyor.
Ekstra olarak kendi sitesinde dram var olarak gözüküyor buradan kontrol edebilirsiniz https://www.twinmos.com/wp-content/uploads/2025/11/TwinMOS-Xteme-NVMe-2-TB-PS5-Rev1.4.pdf