Aula F87 Pro V2 Alınır mı?

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
116
Bütçe
4000
Bu Klavye'yi almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Önerilere açığım. TKL olacak.

Ekler

• 1783349317836.webp
    1783349317836.webp
    44.3 KB · Hit: 29
Bu Klavye'yi almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Önerilere açığım. TKL olacak.
Bence f87 pro için 4k pahalı. Tkl de bu tip özel keycapli klavye sayısı zaten az. Beğendiyseniz alın.

Hem burada hem başka forumda da konularınızı gördüm ama, alternatif yok denecek kadar az. %75 klavyeleri ekleseniz seçenekler bir tık artar ama yine bir tık yani. Bütçeden kısıtlama yersiniz.

Ben olsam ne yapardım. Klavyeme ederi kadar para verir, önce iyi bir klavye alırdım. Sonra yine istiyorsam istediğim keycapi almakta özgürüm.

Örnek olarak bu keycapi atıyorum bunun gibi var bir sürü.

ty da 2950 civarında fiyatı var ama kablosuzda bağlantı hızı 8khz değil. kablolu 8khz 0.125ms ama kablsozuda 7ms demiş.

Meteor ice cream switichnde dongle mevcut 8k veriyor olması lazım dongle la

yaklaşık 1 ay önce aldım ben 3000 tl civarındaydı sorunuz varsa alabilirim kısaca deneyimlerim bluetooth ile bağlantı dışında sorunsuz bluetoohtda takılmalar olabiliyor ama dongle ile kullanmak varken gereksiz bence ses olarak mekanik klavye olmasıyla beraber çok tok ve güzel bir sesi var birde matrix ekranı özelleştirme konusunda geride kalıyor

yaklaşık 1 ay önce aldım ben 3000 tl civarındaydı sorunuz varsa alabilirim kısaca deneyimlerim bluetooth ile bağlantı dışında sorunsuz bluetoohtda takılmalar olabiliyor ama dongle ile kullanmak varken gereksiz bence ses olarak mekanik klavye olmasıyla beraber çok tok ve güzel bir sesi var birde matrix ekranı özelleştirme konusunda geride kalıyor
arkadaşım aldı ve memnun sadece matrix ekrana gif koymakta yazılımsal problemi var ve birkaç gün önce driver güncellemesi geldi habeirniz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,257
Üyeler
199,323
Son üye
Cptpriceer

Geri