Benim de aynısı yazdım 20 dkdır cevap yokkingunin'den aldım kullanılmış link teslim etti bide onla uğraşacağım şimdi
ikisinide veriyorAnlamadığım şey şu 18 ay gemini pro da veriyormu yoksa sadece 5 tb depolama mı
Aboneliklerim kısmında yenilenme tarihi olarak 18 ay sonrası yazıyordu fakat şu an baktım abonelikerim kısmında gözükmüyor fakat üyeliğim devam ediyor garipBunun 18 ay olduğunu nasıl anlıyoruz ben baya bir baktım hesabım kısmına sadece jio yazıyor
Ai pro da veriyor.Anlamadığım şey şu 18 ay gemini pro da veriyormu yoksa sadece 5 tb depolama mı
5TB + gemini pro veriyor. Mevcut hesaba eklersen mevcut üyeliğin varsa iptal olur 18 ay buna geçersinsadece gemini pro mu yoksa depolama alanı da veriyor mu? bir de mevcut hesabım ile kullanabilir miyim yoksa onların verdiği bir hesap ile mi kullanmak zorundayız?
bunla uğraşacağıma 100TL verip alırımAi pro da veriyor.
Bu yöntemle alıyorlar.
Nasıl aldınBugün Google One üyeliğimi yenilemek üzereydim 2000 TL den kurtulmuş oldum sayende. Harikasın kardeşim![]()
Benim de oldu da süresi doldu sandım toplu iptal yapmışlar demekHocam benim öğrencilik buglu aldığım 3 4 gün önce iptal oldu.