ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,409
tarihi an... ne alalım imparator5080 para israfı
tarihi an... ne alalım imparator5080 para israfı
5070 titarihi an... ne alalım imparator
9070xt varken kazıklanalım diyosun yani.. anladım5070 ti
o sırada vram darboğazıamd fanlar gene çoşturmuş ben düz oyuncuyum oyun olsun yeter diyorsan amd alınabilir ama ben RTX RT DLAA ışın izleme falan istiyorum dersem amd çok geride 5080 alınabilir ama iyi bir model 5070 ti de alınabilir
kalite varken daha azı ile yetineyim diyorsun yani anladım...9070xt varken kazıklanalım diyosun yani.. anladım
piyasada 2k full+full oynamadıgım oyun kalmadı 24 gb vram var 15 üstü görmedim9070xt varken kazıklanalım diyosun yani.. anladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o sırada vram darboğazı
5070 aldım siyah ekran veriyordu hiçbir şey oynayamadım, kasımdaki mesajlarımda aldığımı da görebilirsin. ben de o sıralar küçük bir nvidia fanboy'dum. sonra akıllandım 9070xt aldım keyfime bakıyorum şu an... bu siyah ekran muhabbeti de nvidianın driver rezaletine bir örnek, o zamanlar baya globalde sorun oldu. bir mağdur da benim. kalite.....kalite varken daha azı ile yetineyim diyorsun yani anladım...
herkesde olmuyor o dediğin şeyler iş içinde kullanılacaksa amd çöp resmen 5070 ti hem oyun hemde iş için biçilmiş kaftan5070 aldım siyah ekran veriyordu hiçbir şey oynayamadım, kasımdaki mesajlarımda aldığımı da görebilirsin. ben de o sıralar küçük bir nvidia fanboy'dum. sonra akıllandım 9070xt aldım keyfime bakıyorum şu an... bu siyah ekran muhabbeti de nvidianın driver rezaletine bir örnek, o zamanlar baya globalde sorun oldu. bir mağdur da benim. kalite.....
hangi işmiş oherkesde olmuyor o dediğin şeyler iş içinde kullanılacaksa amd çöp resmen 5070 ti hem oyun hemde iş için biçilmiş kaftan
10 sende 0 sıkıntı şuanki kartım 4 yaşında 0 sıkıntı sadece 2 kere siyah ekran verdi oda 9800X3D içindeki amd sürücüleri güncellerken oldu kullanıcı hatası olabilir yada başka bir donanım hatası olabilir5070 aldım siyah ekran veriyordu hiçbir şey oynayamadım, kasımdaki mesajlarımda aldığımı da görebilirsin. ben de o sıralar küçük bir nvidia fanboy'dum. sonra akıllandım 9070xt aldım keyfime bakıyorum şu an... bu siyah ekran muhabbeti de nvidianın driver rezaletine bir örnek, o zamanlar baya globalde sorun oldu. bir mağdur da benim. kalite.....
ee ne yapayım senin kartını ben10 sende 0 sıkıntı şuanki kartım 4 yaşında 0 sıkıntı sadece 2 kere siyah ekran verdi oda 9800X3D içindeki amd sürücüleri güncellerken oldu kullanıcı hatası olabilir yada başka bir donanım hatası olabilir
5070 ile sıkıntı yaşıyorsan büyük ihtimal eşeklik sendedir diyorumee ne yapayım senin kartını ben
Patladım kanka hahaha küçük bir nvidia fanboy5070 aldım siyah ekran veriyordu hiçbir şey oynayamadım, kasımdaki mesajlarımda aldığımı da görebilirsin. ben de o sıralar küçük bir nvidia fanboy'dum. sonra akıllandım 9070xt aldım keyfime bakıyorum şu an... bu siyah ekran muhabbeti de nvidianın driver rezaletine bir örnek, o zamanlar baya globalde sorun oldu. bir mağdur da benim. kalite.....