Çözüldü✓ Sizce 5080'in Hakkını Alır Mıyım

amd fanlar gene çoşturmuş ben düz oyuncuyum oyun olsun yeter diyorsan amd alınabilir ama ben RTX RT DLAA ışın izleme falan istiyorum dersem amd çok geride 5080 alınabilir ama iyi bir model 5070 ti de alınabilir

9070xt varken kazıklanalım diyosun yani.. anladım
kalite varken daha azı ile yetineyim diyorsun yani anladım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt varken kazıklanalım diyosun yani.. anladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o sırada vram darboğazı
piyasada 2k full+full oynamadıgım oyun kalmadı 24 gb vram var 15 üstü görmedim

kalite varken daha azı ile yetineyim diyorsun yani anladım...
5070 aldım siyah ekran veriyordu hiçbir şey oynayamadım, kasımdaki mesajlarımda aldığımı da görebilirsin. ben de o sıralar küçük bir nvidia fanboy'dum. sonra akıllandım 9070xt aldım keyfime bakıyorum şu an... bu siyah ekran muhabbeti de nvidianın driver rezaletine bir örnek, o zamanlar baya globalde sorun oldu. bir mağdur da benim. kalite.....

5070 aldım siyah ekran veriyordu hiçbir şey oynayamadım, kasımdaki mesajlarımda aldığımı da görebilirsin. ben de o sıralar küçük bir nvidia fanboy'dum. sonra akıllandım 9070xt aldım keyfime bakıyorum şu an... bu siyah ekran muhabbeti de nvidianın driver rezaletine bir örnek, o zamanlar baya globalde sorun oldu. bir mağdur da benim. kalite.....
herkesde olmuyor o dediğin şeyler iş içinde kullanılacaksa amd çöp resmen 5070 ti hem oyun hemde iş için biçilmiş kaftan

10 sende 0 sıkıntı şuanki kartım 4 yaşında 0 sıkıntı sadece 2 kere siyah ekran verdi oda 9800X3D içindeki amd sürücüleri güncellerken oldu kullanıcı hatası olabilir yada başka bir donanım hatası olabilir

10 sende 0 sıkıntı şuanki kartım 4 yaşında 0 sıkıntı sadece 2 kere siyah ekran verdi oda 9800X3D içindeki amd sürücüleri güncellerken oldu kullanıcı hatası olabilir yada başka bir donanım hatası olabilir
ee ne yapayım senin kartını ben

Patladım kanka hahaha küçük bir nvidia fanboy

evet yine asıl olaydan kopuk bir tartışma daha başladı mükemmel...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,317
Üyeler
200,344
Son üye
Roxytthe

Geri