Yardım Truckersmp'de Offline Sorunu

far olayı bende de olmuştu
gecelşeri fark açmazsan 15sn sonra kickliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorunu ben de yaşıyordum çözemedim bu yüzden oyunu bile sildim oynamıyorum, internet sağlayıcım da farklı bir marka yani oyunun genel bir sorunu olabilir truckersmpde sunucu seçiyordum sür diyordum oyun ekranı yüklendiğinde direkt sunucuya bağlanılamadı, 10 saniye içerisinde tekrardan bağlanmayı deneyeceğiz diye diye mal mal bekletiyordu offline gibi kalıyordum
çözümü vardı hocam

çözümü nedir nasıl yaparız bir deneyim
Hocam ben baya uğraştım bendeki sorun Türk Telekomdan kaynaklı muhtemelen. Evime fiber gelmeden önce bağlantı sorunu yoktu vdsl kullanıyordum ama Fiber gelicen FTTH(daireye kadar fiber) bağlatınca başladı. Sanırım yönlendirme de sorun var benim. Cloudflare WARP kullandım. Tabi WARP kullanınca internet hız testindeki 3 ms -> 13 ms oldu ama her şey goodbyedpi kullanmadan açılıyor. Buna discord ve roblox da dahil.

Bende yaşıyorum o problemi şuan çözemedim.

çözümü nedir nasıl yaparız bir deneyim
Hocam geçen aylardada olmuştu 1 ay sürmeden sorun çözüldü. Çözümü şuanlık vpn yada cloudflare warp kullanmak. Onun dışı tmp girilmiyor. Sebebini bilmiyorum ama zamanında başka oyunlarada girerken online giremiyordum. Assetto corsa. cod, battlefield gibi oyunlara giremiyordum. İSS ile görüştüğümde bazı internet kullanıcılarının iplerinin o oyun sunucularından yasaklandığını söyleyip ipmi değiştirmişlerdi bu sorunu çözmüştüm.

Tmp sorununun şuan çözümü bu.

Bende yaşıyorum o problemi şuan çözemedim.
Hocam geçen aylardada olmuştu 1 ay sürmeden sorun çözüldü. Çözümü şuanlık vpn yada cloudflare warp kullanmak. Onun dışı tmp girilmiyor. Sebebini bilmiyorum ama zamanında başka oyunlarada girerken online giremiyordum. Assetto corsa. cod, battlefield gibi oyunlara giremiyordum. İSS ile görüştüğümde bazı internet kullanıcılarının iplerinin o oyun sunucularından yasaklandığını söyleyip ipmi değiştirmişlerdi bu sorunu çözmüştüm.

Cloudflare Warp indir öyle dene
https://one.one.one.one link bu
Eyw

Arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 indirip TruckersMP oynayacağım ama TruckersMP ye girip Server 1 katıldıktan sonra Offline da başlıyorum beni online almıyor. Oyun sürümüm güncel, truckersmp sürümü güncel, oyun ve dlc modlarım orjinal, sistemin rtx 3080 10gb ryzen5 7500f 32gb ram ve internetim ise 1000mbps, kullandığım dns ise 8.8.8.8/8.8.4.4 . Çözümünü bulamadım, Yardım Edin Lütfen
ben tek çözüm olarak cloudflare warp açıp kullanıyorum. Aylardır sorun olmadı bununla. Başka oyuna geçince kapatıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,867
Üyeler
201,338
Son üye
Mert Anıl Sancak
Geri