SSD Min Sorunu Nedir?

değiştirmekten başka çare yok demi?
Secure Erase diye bir sey var. Eger destekliyorsa bakin, onu deneyin. Fabrika ayarlarina sifirliyor diski. Pek ise yarar mi bilmiyorum da destekliyorsa denenir bence. BIOS'tan ya da kendi uygulamasindan oluyordu ama Windows kuruluysa yapmaz muhtemelen.

Secure Erase diye bir sey var. Eger destekliyorsa bakin, onu deneyin. Fabrika ayarlarina sifirliyor diski. Pek ise yarar mi bilmiyorum da destekliyorsa denenir bence. BIOS'tan ya da kendi uygulamasindan oluyordu ama Windows kuruluysa yapmaz muhtemelen.
valla hocam tekrar windows kurmayı istiyor ise yapamam en son formatım 9-10 saat sürdü

SSD değiştirin bence o zaman. 9-10 saat sürmesi bile bozuk olduğunu gösteriyor gibi.

SSD değiştirip bunu depolama diski olarak kullanabilirsin
Yeni diske windows kurduktan sonra bunu biçimlendirerek hızlı biçimlendir tikini kapatıp yavaş biçimlendirerek ağır ağır sektörleri vs. oluşturmasını bekle windowsun hızın düzelebilir ya da artabilir
Bu yöntemlerle 10-15 yıllık 2-3bin bad sector bulunan HDD mi düzeltmiştim

Yeni diske windows kurduktan sonra bunu biçimlendirerek hızlı biçimlendir tikini kapatıp yavaş biçimlendirerek ağır ağır sektörleri vs. oluşturmasını bekle windowsun hızın düzelebilir ya da artabilir
Tamam hocam sağolun

okumada aynı değilmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 yıl oldu ürünü alalalı her oyunda ve her sitede her dprogramda aynı sorun
Belli zaten sıkntı olduğu, bütçe ayarlanırsa yeni bir şey almaktan başka çare yok 5 yıl iyi bir süre. Yani yeterin ce kullanılmış.

Belli zaten sıkntı olduğu, bütçe ayarlanırsa yeni bir şey almaktan başka çare yok 5 yıl iyi bir süre. Yani yeterin ce kullanılmış.
O yazma ne be. Bendeki hdd bile 200+ civarı veriyor. Şansına umarım ucuza güzel bi m2 ssd bulursun ♥️👍
Beyler şimdi de boşta yüzde 100 disk kullanımı var system kullanıyor

hiç bir şey yapamıyorumn foruma bile giremiyorum pc 10dk da açılıyor

hiç bir şey yapamıyorumn foruma bile giremiyorum pc 10dk da açılıyor
Hocam SSD degistirmenin vakti gelmis de geciyor bile

bende de sata var 480gp hyper fury x hala 95 sağlıkta yazma okuma hızları stabil 6 yıl olmuştur alalı banamısın demiyor ddr5 sistemime taktım m2 aldığım zaman bunu yedekte yine kullanacağım. ssd gerçekten şans işi gibi.

değiştirmelisin hocam yazma hızı felç geçirmiş görünüyor hata yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,896
Üyeler
199,454
Son üye
tisorthane

Geri