Yanımd Elektroşok Taşımamın Sıkıntısı Olur Mu?

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
404
selamlar hepinize iyi akşamlar umarım keyfiniz yerindedir sormak istediğim bi soru var. Günümüzde dışarı çıktığımda tırsmıyor değilim. Gerek köpeklerden, gerek beli dolu ergenlerden... Bunlardan korunmak için ne yapabilirim? Şuan sahipsiz 2-3 köpek sürü halinde bana saldırsa kendimi başka nasıl savunabilirim veya bir eleman bana bıçak çekse? Elektroşok taşımak mantıklı geldi. En azından sesi bile karşımdaki tehlikeyi caydırır. Caydırmazsa bile cezalandırır. Lütfen bu kardeşinize fikir verin, ne bir köpek sürüsü tarafından parçalanmak ne de topluma hiç bir faydası olmayan bi insan tarafından bıçaklanmak bazen aklıma geldiğimde aklıma çözüm olarak hiç bir şey gelmiyor. Şimdiden teşekkürler. Düşündüğüm model: https://www.polissepeti.com/elektro-şok-cihazı-800-type

yazmayı unutmuşum bunu sormamın en büyük nedenlerinden ilki yasal olarak sıkıntı olur mu? İkincisi başka ne yapabilirim?

selamlar hepinize iyi akşamlar umarım keyfiniz yerindedir sormak istediğim bi soru var. Günümüzde dışarı çıktığımda tırsmıyor değilim. Gerek köpeklerden, gerek beli dolu ergenlerden... Bunlardan korunmak için ne yapabilirim? Şuan sahipsiz 2-3 köpek sürü halinde bana saldırsa kendimi başka nasıl savunabilirim veya bir eleman bana bıçak çekse? Elektroşok taşımak mantıklı geldi. En azından sesi bile karşımdaki tehlikeyi caydırır. Caydırmazsa bile cezalandırır. Lütfen bu kardeşinize fikir verin, ne bir köpek sürüsü tarafından parçalanmak ne de topluma hiç bir faydası olmayan bi insan tarafından bıçaklanmak bazen aklıma geldiğimde aklıma çözüm olarak hiç bir şey gelmiyor. Şimdiden teşekkürler. Düşündüğüm model: https://www.polissepeti.com/elektro-şok-cihazı-800-type
karşındaki eleman bıçak çekse, onu şoklayana kadar o seni bıçaklar zaten köpekler konusuna gelirsek sanki artık sokaklarda köpek yok o kadar belediyeler topladı gibi , bence bunu alana kadar boksa falan yazılabilirsin kendini daha iyi savunursun yürüyüşün havan değişir

Yaninda taşiyacagin herhangi bir silah görevi gören alet o hırtların sana daha fazla bilenmesinden başka bir işe yaramaz. Daha cazip gelirsin onlara. Zarar görmeden gitmek için başını önüne egecen onlar hiç orda değilmiş gibi gidecen. Zaten tek baslarinayken zararları yok. Baktın sen hiç bulasmadigin halde sana saldıracaklar o zaman arasından bir tanesini seçiyorsun sadece onunla ilgileniyorsun onu komalık ediyorsun. Öbür tarafa boş gitmemiş olursun en azından.

karşındaki eleman bıçak çekse, onu şoklayana kadar o seni bıçaklar zaten köpekler konusuna gelirsek sanki artık sokaklarda köpek yok o kadar belediyeler topladı gibi , bence bunu alana kadar boksa falan yazılabilirsin kendini daha iyi savunursun yürüyüşün havan değişir
ya elbette köpekler biraz azaldı gibi ama bazı akşamlar 5-6 köpeği sürü olarak gezdiğini görüyorum balkondan. Onun dışında boks mantıklı zaten yakın zamanda GYM veya herhangi bi spora başlamayı düşünüyorum.

ya elbette köpekler biraz azaldı gibi ama bazı akşamlar 5-6 köpeği sürü olarak gezdiğini görüyorum balkondan. Onun dışında boks mantıklı zaten yakın zamanda GYM veya herhangi bi spora başlamayı düşünüyorum.
paran varsa hem gym hemde yakın dövüş sporuna başla ama param yoksa o kadar önce gyme başla ben 69kg zarganaydım 85kg oldum kaslandım cevremdeki insanlarin bana bakışı hocalarin bakışı esnafın bakişi aile uyelerinin bakışı bile değişiyor saygı kazanıyorsun

köpekler toplanıyor belediyeyi arayıp söyleyebilirsin yinede elektro şok mantıklı değil ultrasonik kovucualr var 200-300e bulabilirsin

Köpeklere karşı kendin de savunabilirsin. Diğer hırtlara karşı iyi bir şey aslında ama yasal mı bilmiyorum. Aslında taşımak lazım

Silah çekip seni vurursa elektroşok bir işe yaramaz. 30 tane köpek bir anda saldırırsa yine işe yaramaz. Anca teke tek iş görür. En iyisi beladan uzak durmak.

En etkili yöntem bence bu.
Şok tabancasından bile daha korkutucu bence.
Ben karşımdakının elinde görürsem topuğuma tükürüp koşarım 😁

Adamdan kan çıkartır resmen. 1 hafta acısını unutamaz. :D

V-Series_-_Hunting_Slingshot_Catapult_3_1024x1024.jpg

Bu kadar korkuyorsan silah al hocam tabi en önemlisi beladan uzak durmak silahıda trafikte falan yanında taşıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,264
Üyeler
200,888
Son üye
ozan125

Geri