+1 bende aynı şeyi düşünüyoorum.Az para değil ayrıyeten para veriyorsun birde bakım için uğraşıyorsun yok ekranı kapat vs. vs.15k düşene kadar almayacam
+1 bende aynı şeyi düşünüyoorum.Az para değil ayrıyeten para veriyorsun birde bakım için uğraşıyorsun yok ekranı kapat vs. vs.15k düşene kadar almayacam
www.n11.com
vatandan aldınız mı hocam 14.4k düşmüştü+1 bende aynı şeyi düşünüyoorum.Az para değil ayrıyeten para veriyorsun birde bakım için uğraşıyorsun yok ekranı kapat vs. vs.
yok hocamvatandan aldınız mı hocam 14.4k düşmüştü
Merhabalar oled monitörlerde uzun kullanıma bağlı olarak oled yanması oluşuyor uzun kullanımda yanma olacaksa niye bu kadar fiyatlar verilir acaba ben alacaktım sırf şu yanmadan dolayı caydım
alınmaz 200nit parlaklık var detaylı bilgisi yok kendi ditesinde boş süslü yazılarla geçiştirilmiş güzel bir oled için şuam 24 ile 28k gözden çıkartılmalıEn ucuz oled monitörlerden G5 G50SF için şimdiye kadarki en dip fiyat (akakçe) . Peşin fiyatına 6-9 taksit var.
Amazon -- Hepsiburada
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Amazon linklerindeki referans ve takip parametrelerini temizlemek için --> script kodu