Çözüldü✓ Bilgisayarla Cok Aram Yok Kendimce 60k'lık Sistem Topladım Nasıl

anakart. Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Ekran kartı. Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16G GV-R9060XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB
İşlemci ryzen 5 9600x

Ram.
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
PVV516G6OC30 DDR5
Ssd
Lexar NM610PRO LNM610P500G-RNNNG 500gb m2 ssd (1 aya 1tb geçerim fiyat aşıyo şuan)
Sıvı sogutma
Next Gaming Nitro Cool NG-240 ARGB Siyah 240
mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Kasa
Fazeon F11 650 wat power saplet var +4 rgb fan nası sizce
güzel ama önerilerim var bu attığım parçalarla kendi topladıklarını değiş uzun vadede çok daha iyi

güzel ama önerilerim var bu attığım parçalarla kendi topladıklarını değiş uzun vadede çok daha iyi

he eklemeyi unuttum bir de ekran kartını sapphire al 2 fanlı deme daha iyi soğutuyo

anakart. Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Ekran kartı. Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16G GV-R9060XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB
İşlemci ryzen 5 9600x

Ram.
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
PVV516G6OC30 DDR5
Ssd
Lexar NM610PRO LNM610P500G-RNNNG 500gb m2 ssd (1 aya 1tb geçerim fiyat aşıyo şuan)
Sıvı sogutma
Next Gaming Nitro Cool NG-240 ARGB Siyah 240
mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Kasa
Fazeon F11 650 wat power saplet var +4 rgb fan nası sizce
fiyatı iyi kötü diyenlere aldanma dah fp yok zaten kasayla psuyu değiltirebilirsin 650w bi tık düşük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar para verilmez bu sisteme.
sen bu parayla nasıl sistem toplardın

9060xt ile kullanmak için 9600x almana gerek yok bence 7500f alınabilir benzer performans veriyorlar diye görmüştüm oyun testlerinde

9060xt ile kullanmak için 9600x almana gerek yok bence 7500f alınabilir benzer performans veriyorlar diye görmüştüm oyun testlerinde
doğru söylüyorsun aralarında çok fps farkı yok ama arkada chrome discord vs. açık olunca fps düşüşü daha az olur

fiyatı iyi kötü diyenlere aldanma dah fp yok zaten kasayla psuyu değiltirebilirsin 650w bi tık düşük

Böyle bir sistem toplamayacağım kesin. Ya zamanı yaya yaya parça şeklinde toplardım, ya da F/P bir sistem beklerdim. Bu fiyata Rtx 5070 sitemler satıldı neyin iyi fiyatından bahsediyorsun sen?

Böyle bir sistem toplamayacağım kesin. Ya zamanı yaya yaya parça şeklinde toplardım, ya da F/P bir sistem beklerdim. Bu fiyata Rtx 5070 sitemler satıldı neyin iyi fiyatından bahsediyorsun sen?

sen beklemeye devam et

onun yerine bu alınabilir ama ssd lexar degiştirilmeli
Kk 5060 8 gb dion allah için ya

Soyleki fps oyunlarda rx cok güçlü deil diyolar oyuzden işlemci güçlü tutayım dedim

Dostum 5070 sistemler stokta yok stokta olanların hepsi intelli boş ve fiyatımı geçiyo

doğru söylüyorsun aralarında çok fps farkı yok ama arkada chrome discord vs. açık olunca fps düşüşü daha az o

sen beklemeye devam et
Kardeşim 60'a RX 9060XT sisteme alınır diyorsun, ne saçmalıyorsun. Şu an sistemi almayınca devlet tarafından arkadaş, infaz mı edilicek? Forumda ne boş elemanlar var.

rtx 5060 1080p için ideal ve r7 7800x3d var içinde
2k oyunlarda bocalıto

Kardeşim 60'a RX 9060XT sisteme alınır diyorsun, ne saçmalıyorsun. Şu an sistemi almayınca devlet tarafından arkadaş, infaz mı edilicek? Forumda ne boş elemanlar var.
Abi beklicek pek zamanım yok bu fiyata sen önersen

sen beklemeye devam et
Kasa değiş demissin acaba Onerebilcegin bi kasa varmı bu fiyatlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,126
Üyeler
200,045