Yine Kaza Yaptım !

Reaksiyon skoru
6
Merhaba yine bir motor kazası geçirdim geçen %100haklıydım yine öyle olucam trafik polisi tutanak tuttu ve hastaneye gittim ciddi bir şey çıkmadı (motor perte çıkar muhtemelen dedi servis şasi kaymış ama sigortanın vereceği paraya muhtemelen emsalini alamayacağım başka haklarım var mı fotoğrafları paylaştım) ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 4798.webp
    4798.webp
    1.9 MB · Hit: 130
  • 4797.webp
    4797.webp
    1.5 MB · Hit: 126
  • 4838.webp
    4838.webp
    133.9 KB · Hit: 130
O yoldan adam sola mı dönmeye çalışmış?
Kafası iyi mi bunların?
Yani geriye dönmek üzereymiş gibi havası var.

Arkadaşım bunlar ehliyeti çiftçiden mi alıyorlar? Ahır mı? tarla mı orası her yerden dönüş yapasın? 🤣

Geçmiş olsun

Bende araba kullanıyorum, en gıcık olduğum şey arkamda sakin sakin gelip sağa viraja gire bilecekken.
Arkamdan bir anda çıkıp Soldan deli gibi sollama yapıyor önüme kırıyor sağa viraja giriyor.
Zaten 65-70 gidiyorum kime şekil yapıyorsun beyinsiz diye bağırıyorum arabanın içinde çoğu zaman 🤣 🤣 🤣

Allah bir defa kurtarmış birakmamissin ikinci defa kurtarmış bence bırak artık. Sende bir hasar varsa haklıysan sigortadan para almaya bak geçen instada kızın biri serçe parmağı kirildi diye 2 milyon tazminat almıştı. Neyse motor kazasının kötü tarafını görmüş biri olarak söylüyorum motoru terk et.

Merhaba yine bir motor kazası geçirdim geçen %100haklıydım yine öyle olucam trafik polisi tutanak tuttu ve hastaneye gittim ciddi bir şey çıkmadı (motor perte çıkar muhtemelen dedi servis şasi kaymış ama sigortanın vereceği paraya muhtemelen emsalini alamayacağım başka haklarım var mı fotoğrafları paylaştım) ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
sigorta hakkında bilgisi olan varsa mı beyler bizde bilgilenleim

Hocam geçmiş olsun öncelikle üstteki kaza benim kuzenim 10Haziran da vefat etti, kendisi 19 yaşındaydı çocukluğumuz beraber geçmişti tanıdığım en karakterli insanlardan biriydi elin adamının hatası yüzünden kuzenimi kaybettim adam %100 hatta %200 hatalı. Önceki yılda dayım kaza geçirdi ağır yaralandı motordan. Siz ne kadar dikkatli de olsanız dangalağın biri gelip çarpıyor hocam Allah Aşkına imkanınız varsa bırakın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,126
Üyeler
200,045
Son üye
kaylord

Geri