🔥İndirim [Amazon] Ugreen Cat6a Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre - 400tl

1000 Mbps internet kullanımında sıkıntı yaşatmıştı bu kablo. Estetik ve göze batmaması açısından çok iyi.
nasıl bir sıkıntı yaşatmıştı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://amzn.eu/d/0j3gBSua alın diye söylemiyorum. Türknet 1000 mbps alıyorum. Gayat rahat 900 küsürleri görüyorum... 10Gbps hız mı var. Transfer için kullanılsa ona göre diğer bağlantılarından uygun olması lazım..... Kimsede bu bana yeter olayı yok...
Kimse gidip 10 gbps kullanmıyordur tahminen ama bu kablolar parazit ve arada dalgalanma olaylarını da engelliyor hocam, aradaki fark 170tl olunca eğer fazladan 5 metreye ihtiyacın yoksa ve 10 metre yeterliyse o kablonun kalitesi ve ömrü çok değişiyor özellikle ucunu arada bir değiştirmen gerekebilir uygun fiyatlı kabloların

Kapı arasından geçirmek için alsam mı diyorum ama üzerine basılırsa sıkıntı olabilir gibi ne kadar dayanıklı acaba? Şu an yassı olanı kullanıyorum ama o da dönünce dönme yerlerinden biraz kırılma olabilir endişem var. Aslında kapının çevresinden geçirip hiç üzerine basma durumu olmayacak bir duruma getirmem lazım. En iyisi böyle olacak.

Bu post sayesinde aldım şimdi geldi kapı altlarından sorunsuz geçiyor hafif ve ince olmasıda benim için hızlı toplama imkanı sundu esnek ve kolayca döndürülebilir yani diğerlerindeki gibi bir kırılmayla karsılasmadım halı altından vs cok rahat geçiyor diğeri gibi potluk olmuyor

Geri