Evet hocam eğer ek güç girişsiz rx 460 4 gb bulabilirsen daha iyi olurO zaman Q9650 gtx 750ti çözüyoruz
Evet hocam eğer ek güç girişsiz rx 460 4 gb bulabilirsen daha iyi olurO zaman Q9650 gtx 750ti çözüyoruz
Çok teşekkür ederim ama bursadayım..Dostum eğer anakart ayarlarsan ve istanbuldaysan sana r5 3600 hediye edebilirim
Vallahi amacım aslında ekran kartı takıp ram ekleyip oyun vs oynamaktı eski nesilQ9650'lere 2bin lira istiyolar.775pin işlemciler öldü artık avx yok sse4.1 falan da yok. Gereksiz olur. İstersen ucuz bir amd kart takıp medya bilgisayarı yapabilirsin linux kurup.
Eğer şuan DDR 4 dizmek istersende r5 2600 2000 e bulunur anakart 1350 ye en uygunu ramler 2×8 2800 zaten hdd vardır birde şu rx 460 ı aldınmı 7500 civarı çok iyi olurO zaman Q9650 gtx 750ti çözüyoruz
Gereksiz olur, şimdi hevesini krımak istemiyorum tabi ama o tarz bir işlemci taktığında zaten anakartın beslemeleri fena ısınacak zaten güçlü değil fiyatı gereksiz pahalı. Ha illa toplucam dersen de sen bilirsin.Çok teşekkür ederim ama bursadayım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi amacım aslında ekran kartı takıp ram ekleyip oyun vs oynamaktı eski nesil
Hocam DDR 3 lga 775 de ancak bu kadar oluyor gibiGereksiz olur, şimdi hevesini krımak istemiyorum tabi ama o tarz bir işlemci taktığında zaten anakartın beslemeleri fena ısınacak zaten güçlü değil fiyatı gereksiz pahalı. Ha illa toplucam dersen de sen bilirsin.
En tepesini kullanan ve içinden geçen birisi olarak söylüyorum bu arada. Benim en sevdiğim LGA 775 sokettir.Hocam DDR 3 lga 775 de ancak bu kadar oluyor gibi
45nm ne usta fosil mi kullanıyonEn tepesini kullanan ve içinden geçen birisi olarak söylüyorum bu arada. Benim en sevdiğim LGA 775 sokettir.
Alıntıyı görüntüle
Vazgeçtim gibi, ikinci el 10 bine pc almak daha mntıklıEn tepesini kullanan ve içinden geçen birisi olarak söylüyorum bu arada. Benim en sevdiğim LGA 775 sokettir.
Alıntıyı görüntüle
Daha neler var neler.45nm ne usta fosil mi kullanıyon
DDR 4 bak üstte bir şey önerdimVazgeçtim gibi, ikinci el 10 bine pc almak daha mntıklı
Kaç fps veriyor bu hocamDaha neler var neler.
![]()
Ne FPS'si?DDR 4 bak üstte bir şey önerdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaç fps veriyor bu hocam
o kadarda değil hocamNe FPS'si?