Arkadaşlar akşamları işten sonra hem oyun hemde çeşitli yapay zeka vs işleri için fiyat/performans ve ileride upgrade imkanı yapabileceğim sağlam bir kasa toplamak istiyorum. Kredi kartına taksit olan ve indirim zamanlarında güzel indirim olan ürünleri yavaş yavaş toplucam inşallah, bu konuyu da hem günlük gibi hem sizlerden tavsiyeleri görmek adına açıyorum.
İşlemci: AMD RYZEN 7500F (indirim takip ediyorum)
Anakart: MSİ PRO B650-A (8009 TL indirimde alındı)
Ekran Kartı: RTX 5070 yada RX 9070 XT (indirim takip ediyorum)
RAM: 16 GB Patriot Viper Venom 6000 MHz CL30 (yada muadili bir marka/model indirim takip ediyorum)
SSD: Kingston NV3 1TB m.2 SSD (yada muadili bir marka/model indirim takip ediyorum)
Kasa: Araştırıyorum
Soğutucu: MSI MAG COREFROZR AA13 ARGB (yada muadili bir marka/model indirim takip ediyorum)
2K Monitör: AOC 27" Q27G4ZR (indirim takip ediyorum)
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, toplamak için acelem yok indirim zamanlarında alıcam yavaş yavaş, yorum ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
İşlemci: AMD RYZEN 7500F (indirim takip ediyorum)
Anakart: MSİ PRO B650-A (8009 TL indirimde alındı)
Ekran Kartı: RTX 5070 yada RX 9070 XT (indirim takip ediyorum)
RAM: 16 GB Patriot Viper Venom 6000 MHz CL30 (yada muadili bir marka/model indirim takip ediyorum)
SSD: Kingston NV3 1TB m.2 SSD (yada muadili bir marka/model indirim takip ediyorum)
Kasa: Araştırıyorum
Soğutucu: MSI MAG COREFROZR AA13 ARGB (yada muadili bir marka/model indirim takip ediyorum)
2K Monitör: AOC 27" Q27G4ZR (indirim takip ediyorum)
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, toplamak için acelem yok indirim zamanlarında alıcam yavaş yavaş, yorum ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim