PC İçin Yardım Pls Aşırı Kasıyor veya Açılmıyor

Mumuninin

80+
Reaksiyon skoru
0
Geçen sne aldığım PC var geçen akşam oyunu kapattım basarimlar geldi sonra kasmaya başladı ardından kadınca PC y8 kapattım açtım işlemci aşırı sıcak uyarısı verdi açtığımda artık aşırı kasıyor mavi ekran veriyor veya direk açılmadan kapanıyor sorun sadece termal macun müdür yoksa başka bişey var mıdır yardımcı olursanız sevinirim parçalar Asus dual 5060 ti dual 16 GB AMD Ryzen 7 7800x3d 32 GB ram 1 tb hafıza (ekran kartı ile işlemci farkını biliyorum yeni ekran kartı Alicam)

termal bakımlarını, genel kontrollerini yapıp tekrar denemen lazım, sorun devam ediyorsa temiz bir format lazım

İşlemci Soğutucu ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 senelik bilgisayarda böyle bir şey zor yani daha önce işlemci ekran kartı ısı değerlerini ölçtünmü hiç

İşlemci Soğutucu ne

1 senelik bilgisayarda böyle bir şey zor yani daha önce işlemci ekran kartı ısı değerlerini ölçtünmü hiç
Hayır daha yapmadım
İşlemci Soğutucu ne

Bide açılıyor 18 dk falan çalışıyor ardından kendi kapanıyor sonra fahada açılmıyor uzun süre

Hayır daha yapmadım

Bide açılıyor 18 dk falan çalışıyor ardından kendi kapanıyor sonra fahada açılmıyor uzun süre
İşlemci Soğutucu markan ne

Hayır daha yapmadım

Bios ve driverlar güncellemeleri yaptinmi
Oc yaptinmi
Windows olay günlüğünde
Sistem e tikla orada hata olarak çıkan kodlari yapay zekaya sor

Geri