plausegame
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Political Survival – Head of State isimli politik strateji oyununu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Oyunda bir ülkenin lideri olarak ekonomi, halk mutluluğu, askeri güç, teknoloji ve çevre arasında denge kurmaya çalışıyorsunuz. Karşınıza çıkan olaylarda verdiğiniz her karar ülkenizin geleceğini doğrudan etkiliyor. Yanlış kararlar ekonomik krizlere, toplumsal huzursuzluğa veya siyasi istikrarsızlığa yol açabilir.
Oyunun Steam mağaza sayfası şu anda yayında ve 18 Ağustos 2026 tarihinde Erken Erişim olarak çıkış yapacak.
store.steampowered.com
Aşağıya oyundan birkaç ekran görüntüsü de ekliyorum.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Geliştirme sürecinde gelecek her geri bildirimi dikkate almaya çalışıyorum.
Şimdiden zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkür ederim.
Oyunda bir ülkenin lideri olarak ekonomi, halk mutluluğu, askeri güç, teknoloji ve çevre arasında denge kurmaya çalışıyorsunuz. Karşınıza çıkan olaylarda verdiğiniz her karar ülkenizin geleceğini doğrudan etkiliyor. Yanlış kararlar ekonomik krizlere, toplumsal huzursuzluğa veya siyasi istikrarsızlığa yol açabilir.
Oyun Özellikleri
- Tur tabanlı strateji oynanışı
- Karar odaklı yönetim sistemi
- Dinamik gazete manşetleriyle ilerleyen olaylar
- Ekonomi, ordu, teknoloji, çevre ve halk mutluluğu yönetimi
- Farklı ülkelerle tekrar oynanabilir deneyim
Oyunun Steam mağaza sayfası şu anda yayında ve 18 Ağustos 2026 tarihinde Erken Erişim olarak çıkış yapacak.
Oynanış Fragmanı
Steam Sayfası
Political Survival - Head of State Steam'de
Siyasi kararlar alarak ülkenizi yönetin, mutluluk, ekonomi, askeriye, teknoloji ve çevre dengesini koruyun, rakip devletlerle rekabet edin ve küresel olaylara uyum sağlayın. Her kararın önemli olduğu sıra tabanlı politik strateji simülasyonu.
Aşağıya oyundan birkaç ekran görüntüsü de ekliyorum.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Geliştirme sürecinde gelecek her geri bildirimi dikkate almaya çalışıyorum.
Şimdiden zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkür ederim.