🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

Flydigi vader 4 pro nun yanına yedek olarak alınır mı sizce?

Yedek olarak KP40 alınır. Yoksa direkt rakibi değil.
Apex 5 KP70 rakibi dersek, KP40 da Vader 4 Pro ile rakip, TR'deki fiyatlarına bakıp aldanma hepsi şişirilmiş fiyatlar Vader 5 Pro çıktığı için güncel yurt dışı fiyatına bakamıyorum ama yurt dışında aralarında 5-10 dolar civarı fark vardır satıldığı zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apex 5 KP70 rakibi dersek, KP40 da Vader 4 Pro ile rakip olabilir, TR'deki fiyatlarına bakıp aldanma hepsi şişirilmiş fiyatlar Vader 5 Pro çıktığı için güncel yurt dışı fiyatına bakamıyorum ama yurt dışında aralarında 10 dolar civarı fark vardır satıldığı zaman.
Vader 5 Pro ile de KP40D rakip ikisi de 79.99$ ve aynı segmentte. Keşke TR'ye KP40D gelseydi.

Son düzenleme:
Lanet olsun bir tane Kp40 bende aldım

Çok kararsız bir şekilde bende kp40 aldım. Redditte geçen yıla ait incelemesi vardı baya eksilerini yazmış adam şuanlık kullanmıcam güncellemeler gelirse kullanırım demiş. Hali hazırda 4 yıllık dualsense var sol analog çok hafif driftli çogu oyunda sıkıntı çıkarmıyor. Baktım kp40 sürekli gündemde herkes alıyor sonra pişman olmayayım diye aldım umarım memnun eder. Kp70 mi alsam diye düşünüp durdum aradaki fiyat farkına değer miydi bilmiyorum. Adaptive trigger destekli oyunları dualsensten devam ederim artık.

Çok hypelandı kol alasım geldi ama beyaz hiç sevmiyorum siyahı yokmuyfu 😢

tablete bağlarken dongle ile nasıl bağlanıyor ? , bluetooth ile olur sanırım varmı bilgisi olan

Geri