Sızce Wındows 10'a Geçmelimiyim ?

razorghc

80+
Reaksiyon skoru
15
beyler sizce windows 10 geçmelimiyim mantıklımıdır problem yaşarmıyım.şuan windows11 kurulu goruntusu güzel ama çok sapıttı artık. mesela valoranta giricem problem üstüne problem. oyuna giriyorum masaüstünde mesela oyun alt sekmede kaldığı için oyuna tıklıyorum pc donuyor veya bıraz sıyah ekranda durup öyle oyun acılıyo veya pc donup res atıyor naparım bılmıyorumya napayım sizce windows10da iken bi sorun yok gibiydi sanki ama geçmek mantıklımı sizce_
sistem özeliklerim
1660ti
i5 10400f
1x16gb ddr4 2666mhz ram
Gigabyte H470MK Anakart

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Windows 10'a geçince birkaç ay içinde artık Valorant oynayamayınca tekrar 11'e geçeceksin zaten. Anti-cheat yazılımlar yavaş yavaş W10 desteğini bırakıyor. Windows 11'i baştan temiz kurup akıcı hale getirebilecek kişisel ayarlar uygula, öyle kullan.

Windows 10'a geçince birkaç ay içinde artık Valorant oynayamayınca tekrar 11'e geçeceksin zaten. Anti-cheat yazılımlar yavaş yavaş W10 desteğini bırakıyor. Windows 11'i baştan temiz kurup akıcı hale getirebilecek kişisel ayarlar uygula, öyle kullan.
nasıl birkaç ay sonra valorant giremicem derken

nasıl birkaç ay sonra valorant giremicem derken
Faceit gibi anti-hile yazılımlarının Windows 11 zorunluluğu ekim aylarında gelecek. Bu durum yavaş yavaş çoğu yazılım için geçerli olmaya başlayacak.

Faceit gibi anti-hile yazılımlarının Windows 11 zorunluluğu ekim aylarında gelecek. Bu durum yavaş yavaş çoğu yazılım için geçerli olmaya başlayacak.
vay anasını ben napcam ozaman ya sistem kaldırıyo sorun yok ama stabilite sorunu var windows11 de-

dediğine benzer sorunu cs de yaşıyordum. oyunu tam ekran pencereli açıyorum. şuan donma geri atma siyah ekran sorunum kalmadı.

dediğine benzer sorunu cs de yaşıyordum. oyunu tam ekran pencereli açıyorum. şuan donma geri atma siyah ekran sorunum kalmadı.
Benım durum biraz farklı ama güç kesintisi yaşıyorum bişey var ama çözemedim aniden res atıyor

Pencerelide cs2 akıcı olmaz hocam. Ölçekleme ayarını tam ekran yaparsanız herhangi bi sorununuz kalmaz herşeyde windows'u suçlamamak gerek. Zaten windows 11'i adam gibi debloat ederseniz herhangi bi sorunuda kalmıyor.

Pencerelide cs2 akıcı olmaz hocam. Ölçekleme ayarını tam ekran yaparsanız herhangi bi sorununuz kalmaz herşeyde windows'u suçlamamak gerek. Zaten windows 11'i adam gibi debloat ederseniz herhangi bi sorunuda kalmıyor.
Nasıl debload edebilirim veya video varmı öğrenip yapmak istiyorum

Bence de windowsa bok atmamak gerekiyor. İki hafta önce w11 yükledim laptopta aldığım fps 90-100 ortalama oldu. Tekrar w10 yükledim aynı driverlar ile 180-200 ortalamaya çıktı. Çok didik didik kullanan biri değilimdir. İkisini de debloat ettim bu arada. Debloar için ben chris titus un yaptığı tool kullanıyorum. Powershell açıp irm https://christitus.com/win | iex yazarsan uygulama açılacaktır. Github sayfasından bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,390
Üyeler
200,920
Son üye
Mirioğlu

Geri