Hocam loqlar için anakart arızası var diyorlar bu modelde onlardan biri mi peki?HP Gaming Hub'da bu aralar çok fazla reklam çıktığı söyleniyor. FPS kaybı yaşatır. O yüzden Lenovo Loq 15ırx10 modeli daha mantıklıdır. Legion Space yazılımı ile iyi işler de yapar. Ayrıca soğutması bir tık daha önde.
Şunu da unutmayın : Laptopun altında daima stand (fanlı veya fansız, kitap vb. gibi de olur) koyarak yükseltmek ve işlemciye (mümkün olduğu yerlerde ekran kartına da) watt limiti koymanız önerilir. Intel i5 12,13 ve 14 işlemciler için 30W gayet ideal olur.
Hayır hocam anakart arızalı modellerden değil. RTX 50 serisi çıkışı ile beraber 10. nesil LOQ kasalarında sorun giderildi. Alan bir çok kişi var. Şikayet gelmedi.Hocam loqlar için anakart arızası var diyorlar bu modelde onlardan biri mi peki?
HP Victus 16 kullanıyorum ben bir reklam görmedim hocam öyle.HP Gaming Hub'da bu aralar çok fazla reklam çıktığı söyleniyor. FPS kaybı yaşatır. O yüzden Lenovo Loq 15ırx10 modeli daha mantıklıdır. Legion Space yazılımı ile iyi işler de yapar. Ayrıca soğutması bir tık daha önde.
Şunu da unutmayın : Laptopun altında daima stand (fanlı veya fansız, kitap vb. gibi de olur) koyarak yükseltmek ve işlemciye (mümkün olduğu yerlerde ekran kartına da) watt limiti koymanız önerilir. Intel i5 12,13 ve 14 işlemciler için 30W gayet ideal olur.