gorkemcls

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• gorkemcls
      gorkemcls, Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Model bazlı alsak bile işte firma iyi işlemiş mi nasıl yapmış bunları merak ediyorum hocam, maalesef çoğu ürünün tanıtımı yok. Öyle olunca bu nasıl şu nasıl...
    • gorkemcls
      Lenovolarda yüksek fiyat var stok sıkıntısı var yoksa alacağım zaten ama bekledikçe fiyatar artıyor.
    • gorkemcls
      Hocam önerirsen ne önerirsin? Gerçekten çok seçenek var ve artık ihtiyacım var ama böyle üzecek bir marka almak istemiyorum.
    • gorkemcls
      Hocam güzel duruyor ama içim ısınamıyor böyle markalara. Metal kasa sanırsam daha iyidir bilmiyorum çok. Onun dışı sizin için kullandığınız en iyi marka...
    • gorkemcls
      Peki game raider flux için konuşursak adamakıllı bir tanıtımı yok. Kasası hangi malzemeden soğutması ekranı nasıl beğendiniz mi hocam? Çünkü normal fiyatın...
    • gorkemcls
      Gameraider gamingentr ye bağlı sanırım. Kasa ve soğutma hakkında bilginiz var mı? Gamegaraj hoşuma gitmiyor marka olarak bilmiyorum niye. 1786801743...
    • gorkemcls
      5070 ekran kartı var iken full hd almak kartın tüm gücünü görmemi engellemez mi hocam? O yüzden 89 bin olanı atmıştım 2K olsun diye.
    • gorkemcls
      Hocam napayım sizce? Böyle bekledikçe 5070 bile bulamayacağım.
    • gorkemcls
      ben geçen sene 80'e almıştım 75'e de düşüyordu bence güzel tüm günü onunla geçiriyorum okulda falan. ekran mükemmel ve kompakt bi laptop 15.1 inç. Ama şarjı...
    • gorkemcls
      https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-omen-16-ap0002nt-c52qzea-ryzen-ai-9-365-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1164711792.ht...
    • gorkemcls
      Evet işte hoşuma gitti o açıdan. Önerir misiniz? Tek sıkıntısı stoğu yok sanırım ve geri döndüğünde fiyatı kaç olur bilmiyor olmam. Beklerim fiyatı fazla...
    • gorkemcls
      Hocam elektrik gelince bakar mısınız lütfen çok ihtiyacım var fikire.. Diğer markalarda içimi açmıyor ne yalan söyleyeyim Asus ve Lenovo dışı.
    • gorkemcls
      Hocam 5070li diyorsanız tuftan vazgeçtim. Ama ne almalıyım? Legionun beğendiğim modelini eklemiyorlar, hp omenlere bakiyim diyorum bir kesim kronik bir...
    • gorkemcls
      Hocam 5060 ile 2K uyumlu gider mi ya bilemedim. Bir de bu thinkbook serisi loqun üstünde mi kaliyor altında mı?
    • gorkemcls
      Ne alırdınız hocam? 1786723937 Pişman oldum baya almadığıma oled ekran bile vardı. Sizin attıklarınızı inceledim ama ben marka takıntısına sahibim sanırım...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,015
Üyeler
201,387
Son üye
abdllh16
Geri