gorkemcls isimli üyenin son içerikleri

1. gorkemcls

Hp Omen 16-Am0005nt Alınır mı?

Diğer arkadaşın dediği gibi gameraider vb. bakmak yerine bu daha mantıklı geldi. Hem bana biraz daha şarjı dayanacak bir laptop lazım sanırsam bu seri işlemciler daha güçlü oluyormuş. Laptopun genel olarak kötü diyebileceğimiz bir yanı yok ise alacağım bugün.
  2. gorkemcls

İki markaya göre biraz da markanın ismi olduğu için bunu tercih ettim, 5070Ti alabilirim ama üniversitede bana 16 ram yetmeyecektir. Ekranı WUXGA olduğu için vram sorunu çekmem gibi.
  3. gorkemcls

Merhabalar uzun süredir laptop bakıyorum ve daha önceden konu açıp topluluğa sormuştum. Stok bekle dediler ama stok gelmedi istediğim ürün için bende HP düşünmeye başladım...
  4. gorkemcls

Lenovo 24-10 Monitör Alınır mı?

Anladım teşekkürler hocam. 1787934299 Renk kalitesinden vb. memnun muydunuz?
  5. gorkemcls

Arkadaş çok siyah hissettiriyor dedi ama ne demek istedi anlayamadım. Sizi rahatsız eden bir olayı olmadı değil mi hocam?
  6. gorkemcls

Merhabalar, itopya indirimlerinde şu monitörü buldum sizce alınır mı? Alınmaz diyorsanız o bütçeye güzel monitör önerebilir misiniz? https://www.itopya.com/lenovo-legion-24-10-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-adaptivesync-hdr10-pivot-fhd-ips-gami_u33428 Teşekkürler.
  7. gorkemcls

Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu?

Hocam giriş model çok düşünmüyorum artık zaten sizin kasayı ucuzken beğenip stok bittiği için alamadım o yüzden aslında burada fikir arıyorum, stoklar gelince fiyatlar çok yükseğe çıkarsa alamayacağım çünkü. 1786989793 Legionu daha premium olarak önermişti ilk bana bir arkadaş o yüzden öyle...
  8. gorkemcls

Mesela loq lar plastik alaşım iken legionlar metal olmuyor mu veya soğutma seviyesi arasında bir fark yok mu? Yapay zeka desteği farkı vs. Bu anakart sorunları biraz rahatsız ediyor yoksa loqta kesin güzeldir. Hocam önerir misinz ki?
  9. gorkemcls

Soğutma malzeme vb. çok fark var diyorlar hocam. Bir de sanırım anakart sorunu varmış loqlarda. 1786973627 Anladım teşekkürler hocam.
  10. gorkemcls

Neden legion var iken loq alayım ki? Amd işlemciler hx olmasa bile güçlü değil mi hocam? 1786962421 Malzeme kalitesi ve soğutması nasıl hocam?
  11. gorkemcls

Acer konusunda insanlar çok memnun değil gibi çevremdekiler ama siz memnun musunuz?
  12. gorkemcls

Önerirseniz yakın fiyata ne önerirsiniz?
  13. gorkemcls

Tamamdır hocam teşekkürler, lenovoyu bir kaç gün daha bekleyelim olmadı game raider veya hp düşüneceğim. Teşekkürler.
Geri