gorkemcls isimli üyenin son içerikleri

1. gorkemcls

Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu?

Önerirseniz yakın fiyata ne önerirsiniz?
  2. gorkemcls

Tamamdır hocam teşekkürler, lenovoyu bir kaç gün daha bekleyelim olmadı game raider veya hp düşüneceğim. Teşekkürler.
  3. gorkemcls

Model bazlı alsak bile işte firma iyi işlemiş mi nasıl yapmış bunları merak ediyorum hocam, maalesef çoğu ürünün tanıtımı yok. Öyle olunca bu nasıl şu nasıl bilemiyorum. O yüzden genel olarak fikir arayışındayım
  4. gorkemcls

Lenovolarda yüksek fiyat var stok sıkıntısı var yoksa alacağım zaten ama bekledikçe fiyatar artıyor.
  5. gorkemcls

Hocam önerirsen ne önerirsin? Gerçekten çok seçenek var ve artık ihtiyacım var ama böyle üzecek bir marka almak istemiyorum.
  6. gorkemcls

Hocam güzel duruyor ama içim ısınamıyor böyle markalara. Metal kasa sanırsam daha iyidir bilmiyorum çok. Onun dışı sizin için kullandığınız en iyi marka laptop diyebilir miyiz o zaman?
  7. gorkemcls

Peki game raider flux için konuşursak adamakıllı bir tanıtımı yok. Kasası hangi malzemeden soğutması ekranı nasıl beğendiniz mi hocam? Çünkü normal fiyatın altına satıyorlar gibi geldi bana. Kendi yazılımı var mı?
  8. gorkemcls

Gameraider gamingentr ye bağlı sanırım. Kasa ve soğutma hakkında bilginiz var mı? Gamegaraj hoşuma gitmiyor marka olarak bilmiyorum niye. 1786801743 Anladım hocam, en kötü zaten 2K bir monitör alıp bağlarım. Peki sizce thunderrobot nasıl onu da gördüm. Bir de sizce beklemeden alayım mı Hp...
  9. gorkemcls

5070 ekran kartı var iken full hd almak kartın tüm gücünü görmemi engellemez mi hocam? O yüzden 89 bin olanı atmıştım 2K olsun diye.
  10. gorkemcls

Hocam napayım sizce? Böyle bekledikçe 5070 bile bulamayacağım.
  11. gorkemcls

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-omen-16-ap0002nt-c52qzea-ryzen-ai-9-365-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1164711792.html Bu nasıl hocam? 1786744426 Yani en düşük ben 87 gördüm alırım diye geçiştirdiğim günün akşamı legion bitti,sizce yukarıdaki Omeni...
  12. gorkemcls

Evet işte hoşuma gitti o açıdan. Önerir misiniz? Tek sıkıntısı stoğu yok sanırım ve geri döndüğünde fiyatı kaç olur bilmiyor olmam. Beklerim fiyatı fazla gelir şu an alabileceklerim zamlanır düşüncesi çok rahatsız ediyor hocam.
  13. gorkemcls

Hocam elektrik gelince bakar mısınız lütfen çok ihtiyacım var fikire.. Diğer markalarda içimi açmıyor ne yalan söyleyeyim Asus ve Lenovo dışı.
  14. gorkemcls

Hocam 5070li diyorsanız tuftan vazgeçtim. Ama ne almalıyım? Legionun beğendiğim modelini eklemiyorlar, hp omenlere bakiyim diyorum bir kesim kronik bir kesim soğutma sorunlu diyor ki ben de HP servisinden çok çektim çekiniyorum. Bu tarz sorunlar sizce sadece lafta mı kalıyor? Öyleyse kesinlikle...
  15. gorkemcls

Hocam 5060 ile 2K uyumlu gider mi ya bilemedim. Bir de bu thinkbook serisi loqun üstünde mi kaliyor altında mı?
Geri