🔥İndirim Getir Yemek 600 TL 200 TL İndirim Kuponu

fena değil ama geçen migros yemek 450 ye 350 verdi bana 100 liraya geldi lahmacunlar :D

şimdi de 700 e 300 veriyor ama ne hikmetse restoran kapalı.uyanık insanlar :D

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    96.5 KB · Hit: 127
şimdi de 700 e 300 veriyor ama ne hikmetse restoran kapalı.uyanık insanlar :D
Hocam kupon kodlarında restorant ın kaybı yok kaçtan satıyorsa o paradan alıyor. Arkadaşımın var 800 TL 'ye 300 TL kupon kullansanda sen 500 ödüyorsun restorant 800 alıyor o konuda sıkıntı yaşamıyor. Kuponu trendyol go karşılıyor.

Hocam kupon kodlarında restorant ın kaybı yok kaçtan satıyorsa o paradan alıyor. Arkadaşımın var 800 TL 'ye 300 TL kupon kullansanda sen 500 ödüyorsun restorant 800 alıyor o konuda sıkıntı yaşamıyor. Kuponu trendyol go karşılıyor.
aynen biliyorum o işin şakası.sitenin uyanıklığı olabilir.kapalı restoranlara indirim veriyordur migros :DD

Uber eatsde nedense her restoranda 500 lira barı vardı bende. Aşınca 200 lira indiriyordu. Iki kere kullandım Uberde en son fevzi200 falan kullanmıştım. Uzun sure siparis vermeyenler bir baksın

Sipariş vereceğiniz işlemeyi arayıp sipariş vermek istediğinizde fiyat daha ucuza geliyor zaten.

buraya yazmak doğrumu bilmiyorum geçen ay migros market bana 1500 tl ye 500 tl indirim verdi. 2 hesabım vardı 7 kg peynir aldım vakumlattırdım.kilosu 270 e geldi.isterseniz bir bakın.fakir fukara için birebir bu indirimler.lezzetli peyniri var migrosun.şu an edirne yardımcı peyniri indirimde.520 tlden 400 e düşmüş.birde 1500e 500 tl kuponu kullanırsanız 270 gelir kilosu.edirnenin peyniri ülke çapında nam salmıştır.trakya peyniri.

geçerli mi hala?

Geri