MorSilikon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 456
Ah Be Abi Ne bilir bu gençlerAh gençler ah![]()
Bunlar Sosyete Pc başlangıçı 4060 ti 5060 filan
Ah Be Abi Ne bilir bu gençlerAh gençler ah![]()
5080imin olması dışında bir problem yok xdAh Be Abi Ne bilir bu gençler
Kullandığım en hızlı makineydi bu sistemim favorim hala.Ah Be Abi Ne bilir bu gençler
4x4 İyi bulmadım Onun dışında bende beğendimKullandığım en hızlı makineydi bu sistemim favorim hala.
8X8 bulamayınca mecbur öyle yaptık, şu an 128 GB var bu makinede.4x4 İyi bulmadım Onun dışında bende beğendim
Ama ddr3 Yani bir şey denemez Eski bilgisayar8X8 bulamayınca mecbur öyle yaptık, şu an 128 GB var bu makinede.
Orası öyle tabi. DDR5 makineler de var ama sarmıyorlar, heves kalmamış da olabilir.Ama ddr3 Yani bir şey denemez Eski bilgisayar
Öyle valla Yalan Yok 5080 sistem dizdik Masaüstünde imleçiyle Oynuyom Filan yaniOrası öyle tabi. DDR5 makineler de var ama sarmıyorlar, heves kalmamış da olabilir.
Bide Bi çocuk çıkmış Xeon işlemcimi kaldı diyor Bilmiyorki ddr3 Top 5 İşlemcilerden Biri ve Çoğu işlemciden hala güçlüOrası öyle tabi. DDR5 makineler de var ama sarmıyorlar, heves kalmamış da olabilir.
DDR3'ün en iyi işlemcisi bu arada.Öyle valla Yalan Yok 5080 sistem dizdik Masaüstünde imleçiyle Oynuyom Filan yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide Bi çocuk çıkmış Xeon işlemcimi kaldı diyor Bilmiyorki ddr3 Top 5 İşlemcilerden Biri ve Çoğu işlemciden hala güçlü
Pc İşlemcisi Olarak Sayarsak Öyle Ama diğer Üst modelleride varDDR3'ün en iyi işlemcisi bu arada.
Üst modeli yok bunun.Pc İşlemcisi Olarak Sayarsak Öyle Ama diğer Üst modelleride var
Ama Normal pc işlemcisinden bahsediyosak Evet Üstü yok
Dönemine göre 9 şimdi için 6CPU=Intel Xeon 1680V2
RAM:G-Skill Trident X 2400 MHz CL10 4x4 GB quad
Anakart= Asus Rampage IV Black Edition
GPU=Asus Rog Strix 2080Ti
Soğutucu=Arctic LF2 360mm
Kasa=Asus TUF GT 502
Fanlar=Noctua IPPC 3000 120mm
Alıntıyı görüntüle