Bilgisayarımı Kaç TL'ye Satmalıyım?

AprnHaci

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
3 sene once vatan bilgisayardan almıstım tek sorunu kasasının ısıgı yanmıyor bazen ısıgında bir sorun var ama buyuk bir sorun degil baska donanımsal herhangi bir sorunu yok.

İNTEL İ3 12100F
MSI RTX 2060 Ventus OC 6GB
MSI H610M Bomber ATX
GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV
KİOXIA 500GB EXCERIA NVMe M.2 SSD
MSI MAG FORGE M100R mATX
THERMALTAKE TR2 S 650W 80+

3 sene once vatan bilgisayardan almıstım tek sorunu kasasının ısıgı yanmıyor bazen ısıgında bir sorun var ama buyuk bir sorun degil baska donanımsal herhangi bir sorunu yok.

İNTEL İ3 12100F
MSI RTX 2060 Ventus OC 6GB
MSI H610M Bomber ATX
GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV
KİOXIA 500GB EXCERIA NVMe M.2 SSD
MSI MAG FORGE M100R mATX
THERMALTAKE TR2 S 650W 80+
15k son fiyat bu fiyata alıcı buabilirsin

ya bende 15k yazcaktım baktım böcek yazmış bende böceğe sorayım dedim
Yani Arkadaşı kötülemek gibi Olmasın Bazen Benimde yanlış yönlendirmelerim Oluyo Yanlış kaynaktan Bakınca Yada Bazı Konularda Bazıları kadar bigli sahibi Olmayınca Ufak yanlış bilgilendirmelerim oluyodu Düzeltiyodum Sonra tabi ama

Ama arkadaş baya yanlış yorum yapıyordu Yalan söylemeyeyim ondan ceza yemiş olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlandırma yönlendirme Bilgi konusunda
Fazlasıyla yanlışı var

Yani Arkadaşı kötülemek gibi Olmasın Bazen Benimde yanlış yönlendirmelerim Oluyo Yanlış kaynaktan Bakınca Yada Bazı Konularda Bazıları kadar bigli sahibi Olmayınca Ufak yanlış bilgilendirmelerim oluyodu Düzeltiyodum Sonra tabi ama

Ama arkadaş baya yanlış yorum yapıyordu Yalan söylemeyeyim ondan ceza yemiş olabilir

Fiyatlandırma yönlendirme Bilgi konusunda
Fazlasıyla yanlışı var
Doğruları söylüyor, küsuratlı 2.el rakamları verince çok bilgili olunmuyor hocam ( sizin gibi ). Felliği şaşmış setupların gerçek rakamlarını doğru olmayan bir uslup ile söylediği için ban yedi.

Doğruları söylüyor, küsuratlı 2.el rakamları verince çok bilgili olunmuyor hocam ( sizin gibi ). Felliği şaşmış setupların gerçek rakamlarını doğru olmayan bir uslup ile söylediği için ban yedi.
Küsüratdan Mı bahsettim Dalgamı geçiyon Dostum sen

Adamın 55k Bütçesi var max 80k çıkayım Ozaman diyo 80k ile 2nci el Topla Diyo
Saçma sapan 2nci El ilanlarını Atıyor %90 sağlık ssd örneğin 344 gün Çalışma süresi

Vesaire vesaire

Adamla Kaç kere tartıştım Bu tarz Durumlardan

Millete saçma sapan diyoruz ki Oem toplama bütçen 100k Git kendin topla Üstüne oem paket öneriyo

Küsüratdan Mı bahsettim Dalgamı geçiyon Dostum sen

Adamın 55k Bütçesi var max 80k çıkayım Ozaman diyo 80k ile 2nci el Topla Diyo
Saçma sapan 2nci El ilanlarını Atıyor %90 sağlık ssd örneğin 344 gün Çalışma süresi

Vesaire vesaire

Adamla Kaç kere tartıştım Bu tarz Durumlardan

Millete saçma sapan diyoruz ki Oem toplama bütçen 100k Git kendin topla Üstüne oem paket öneriyo
hocam acaba pcyi kaç K ya koyayım ona yardımcı mı olsanız

Geri