❌İndirim Bitti! Philips Ep5543/80 5500 Serisi Tam Otomatik Espresso Makinesi 20.789 TL

hiçbir işe yaramıyor dümdüz espresso makinesi alıp süte karıştır bin kat daha iyi bizde var bomboş alet
Aynen öyle bende 3k serisi var yetiyor. Bi ara kuzenlerime gittim 5k serisi vardı tıpa tıp aynı soğuk içeceğe tıklayıp sıcak süt veriyor :D En iyisi esprosso yapıp şuruptur vs sütle karıştır misss gibi. Bu arada kahve çekirdeklerde acayip farkediyor. 1k ile 200tl arasındaki çekirdekler dağlar kadar fark var .

Aynen öyle bende 3k serisi var yetiyor. Bi ara kuzenlerime gittim 5k serisi vardı tıpa tıp aynı soğuk içeceğe tıklayıp sıcak süt veriyor :D En iyisi esprosso yapıp şuruptur vs sütle karıştır misss gibi. Bu arada kahve çekirdeklerde acayip farkediyor. 1k ile 200tl arasındaki çekirdekler dağlar kadar fark var .
Hangi kahve çekirdeğini önerirsin hocam

3 ay önce Amazondan hatalı kuponla 10k civarına almıştım bunu aynı şekil alıp sarı siteye 3-4k kar ile koyanlar vardı hala varlarsa eğer onlardan da alınabilir gibi, bu fiyatı hakeden bir ürün değil bana göre.

Geri