Engelilik Raporu Sonrası

heyete gittim ortalama %40 %60 gibi bir oran alacağım bu oranlar ile özel sektörde vasıfsız olarak ne kadar maaş alınabilir veya fabrikada paketleme gibi tarım kredi 33bin tl veriyor ama bana az geldi sizin de bildiğiniz orta maaşlı bi yer varmı engelli kadrosuna aldıkları

%40'ın üzerinde alacaksan E-KPSS denesene? Neden özelde sürüneceksin?

ne yapacagımı bilmediğimden yazdım bende malesef fakat lise bitirmek gerekiyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam babama sordum lise mezunu değilseniz sadece devletin açtığı kadrolara kurs seçimi ile girebiliyorsunuz lise mezunu iseniz mecbur ekpss istitor

Hocam yanlış düşünüyorsun fabrika seni yıpratır en iyi olana bak sen yaşın genç yazık etme kendine
çok teşekkürler hocam düşüncen içinde ayrı yetten ama vallahi aklıma bir şey gelmiyor tecrübem de yok bende istemem fabrikada 30 35 çalışmayı

Hocam sana yol gösterecek birisi lazım bak kendini çarçur etme gözünü seveyim iyiliğin için diyorum araştır sürekli alımları takip et kadro açıklarını yada en iyisin yap git ekpss hazırlan

Aynen öyle hocam ya

Hocam sana yol gösterecek birisi lazım bak kendini çarçur etme gözünü seveyim iyiliğin için diyorum araştır sürekli alımları takip et kadro açıklarını yada en iyisin yap git ekpss hazırlan

Aynen öyle hocam ya
bunu yapabilmem için liseyi bitirmek zorundayım kafadan 4 yıl malesef be ama çok teşekkür ederim

Aynen öyle hocam ya
30-40 arası mahkum kalacaz artık yapacak bişi yok malesef

bunu yapabilmem için liseyi bitirmek zorundayım kafadan 4 yıl malesef be ama çok teşekkür ederim

30-40 arası mahkum kalacaz artık yapacak bişi yok malesef
Hocam yaşın 23 olur lise bitmeye millet 2 kere mezuna kalıyor 6 senelik tıp yazıyor adam mesleğe 30 da başlıyor anlayacağın 23 çok genç herhangi bir üni okusan 23 de mezun okuyorsun zaten aynı fark yok gibi düşün 19 da düşüneceğine ders çalış güzel not al memur ol rahat ol paranı al fabrika yıpratır gerej Yok

Hocam yaşın 23 olur lise bitmeye millet 2 kere mezuna kalıyor 6 senelik tıp yazıyor adam mesleğe 30 da başlıyor anlayacağın 23 çok genç herhangi bir üni okusan 23 de mezun okuyorsun zaten aynı fark yok gibi düşün 19 da düşüneceğine ders çalış güzel not al memur ol rahat ol paranı al fabrika yıpratır gerej Yok
doğru ekpss sadece memurluk yok farklı alanlarda illa olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,859
Üyeler
202,415
Son üye
Aykut881
Geri