xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,212
Kendine değer ver sadece. Gelişmeye odaklı birşeyler yap.
4-5 tane arkadaşın olacağına bir tane düzgün arkadaşın olsun. Sevgili olayı da tamamen denk geliyor senin isteyip istememenle ilgili değil. @K1dot kadim dostumdur mesela ama tek arkadaşım şu sıralar , @SyFox sağolsun bir deiyi akşamlar öncelikle. Son 1,5 senedir yasadigim bazi seyler beni bu dusunceye itti.
11.sinifin basinda butun yakin arkadaslarimin iliskisi vardi. gecenin 3 unde sevgilisiyle kavga edip beni arayan arkadasim bile iliski yapmisti ve beni umursamiyordu
neden disari cikmiyoruz sorusunce cevap olarak hep "Ben sadece karımla dışarı çıkıyorum." cevabi aliyodum.
instagrami iki ay kapattim bu yaz ders calisayim diye. kimse arayip sormadi bile 3-5 kez arkadaslarla disari ciktim sadece
iki hafta once dogum gunumdu ve kimse hatirlamadi. ailemden iki kisiyle kutladim.
sonra Ekg kontrolune gittim bir ilac icin.
kalp ritim bozuklugu cikti %26 oraninda.
holter cihazi takildi kablolarla gezdim bi gun boyunca 2-3 gun bu isle ugrsstim gene kimseni umrunda degildi. sevgilim yok, olacak gibi de degil artik zaten.
sizce neden boyle oluyor ? ben mi cok abartiyorum ?
arkadaşlık iyidir ya
Hayatta herkes tek başınadır sırtını tek yere getirmiycek biri birileri varsa insanın ailesi anne baba kardeş abi abla en kral arkadaşta olsa heleki bu devirde yarına hiç seni tanımaz milyonda bir ihtimal 2 3 arkadaş sırtını yere getirmiycek sana denk geldiyse senin varsa o konu ayrı hocam
Evet ama şöyle bir geriye dönüp bakınca herşeyin boşunda olduğunu düşünüyorum, bütüne emeklerimin çöpe gittiğini.Yaşın belirli bir yere geldikten sonra, hayattan gereği kadar tokat yedikten sonra, o arkadaşları bulmakta pek zorlanmıyorsun. O yüzden aceleye gerek yok.
Evet ama şöyle bir geriye dönüp bakınca herşeyin boşunda olduğunu düşünüyorum, bütüne emeklerimin çöpe gittiğini.
garup bi benzetme ama savaş kaybetmiş gibi hissediyoeum.
hersehi kaybetmisim ve sinavida kaybedersem hersey cok kotu olucakmis gibi
Dunya berbat bir yere evrildi ben saldim ugrasmiyorum daha gecen gun arkadasimla tartistim ugrasmiyorum bastim engeli gectim ugrasacak takatim yok. Gide mac izler video izler oyunumu oynar dovusumu yapar agirligimi kaldiririm baska bir seyle ugrasamam babamla gider cay icerim gunumu bitiririm sende takma dusunme bizler takiyoruz sonra bize oluyor olan takma en sagliklisi bence.iyi akşamlar öncelikle. Son 1,5 senedir yasadigim bazi seyler beni bu dusunceye itti.
11.sinifin basinda butun yakin arkadaslarimin iliskisi vardi. gecenin 3 unde sevgilisiyle kavga edip beni arayan arkadasim bile iliski yapmisti ve beni umursamiyordu
neden disari cikmiyoruz sorusunce cevap olarak hep "Ben sadece karımla dışarı çıkıyorum." cevabi aliyodum.
instagrami iki ay kapattim bu yaz ders calisayim diye. kimse arayip sormadi bile 3-5 kez arkadaslarla disari ciktim sadece
iki hafta once dogum gunumdu ve kimse hatirlamadi. ailemden iki kisiyle kutladim.
sonra Ekg kontrolune gittim bir ilac icin.
kalp ritim bozuklugu cikti %26 oraninda.
holter cihazi takildi kablolarla gezdim bi gun boyunca 2-3 gun bu isle ugrsstim gene kimseni umrunda degildi. sevgilim yok, olacak gibi de degil artik zaten.
sizce neden boyle oluyor ? ben mi cok abartiyorum ?