En F/P Klavye ve Mouse Set Önerisi

Reaksiyon skoru
24
Tablete takıcağız, USB dönüştürücüsü ile kullanacağız. Sadece yazı yazmak için kullanılacak. Uygun fiyatlı performansı iyi bir ürün lazım.

Son düzenleme:
tablette kullanacaksan direk bluetooth klavye alman daha mantıklı

1786816126867.webp

bu nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence tam tersi hocam küçük olanlar daha pahalı oluyor. bin lira altında olup markalı tam boy bluetooth klavyeler var
önerdiğiniz var mı peki tuşları normal klavye gibi olmıyacakmış hani şu neredeyse klavyeye yapışık cinsten olanlar vary ondan olucakmış

Son düzenleme:
Logitech MK295 sessiz klavye-mouse set kullandım çok memnun kaldım. Çıt ses yok. Pıt pıt pıt ne kulak yoruyor ne de gece kullanırken uyuyanı rahatsız ediyor. Fiyatı da uygun.

Logitech MK295 sessiz klavye-mouse set kullandım çok memnun kaldım. Çıt ses yok. Pıt pıt pıt ne kulak yoruyor ne de gece kullanırken uyuyanı rahatsız ediyor. Fiyatı da uygun.
normalde bende onu düşünüytordumda klavye tuşları neredeyse kasaya yapışık olanlardan istiyor

O zaman şöyle söyleyim pek bi tavsiyeye ihtiyacınız yok gibi. Teknomarketin birine gidin ve beğendiğinizi alın. O fiyat bandında birbirinden çok farklı olmayacaklar muhtemelen.

Geri