60-70k Elektrikli Bisiklet Önerisi

ya 1000w lık eşşek gibi bisikletin limitörünü kaldırsan nolur ona beyin modifikasyonu falan yapmak lazım yada 2000-3000w motor kiti takmak lazım.. eğer uğraşırım diyosanız uygun bişey alın beyin modifikasyonu motor kiti falan takın takabiliyosanız.. 60-70 yapar.. ama güvenlik ve yasallık durumundan bişey diyemem yasal mı değil mi bilmiyorum güvenli olacağınıda sanmıyorum.
60 üstü olursa iyi olur dedim 40-50 de okey

dediğim gibi motor kiti takarsanız 60 üstünüde görebilirsiniz. Ama dikkatli olun o bisikletin frenleri, yapısı ve lastikleri 25kmh hıza göre tasarlanıyor.. yani fren güncellemeside yapın kit takarsanız.
kitlerin kurulumu hakkında bilgim yok ve yaptırabileceğim kimse de yok hazır elektrikli bisiklet alıp limit kaldırma yapmak istiyorum güzel bir elektrikli bisiklet önerisi varsa değerlendiririm

kitlerin kurulumu hakkında bilgim yok ve yaptırabileceğim kimse de yok hazır elektrikli bisiklet alıp limit kaldırma yapmak istiyorum güzel bir elektrikli bisiklet önerisi varsa değerlendiririm
arkadaşın yukarıda attığı ape ryder mandrill güzeldir alabilirsiniz..

60 kmh veya üstüne çıkan bisiklet bisiklet değil scooter yada motor olur.. daha önce duymadım 60 veya üstüne çıkan elektrikli bisiklet
RKS RD8 60 basıyor. Çok daha üstünü basıp da Türkiye'de olmayan modeller var. Çok emin konuşmayın o yüzden.

RKS RD8 60 basıyor. Çok daha üstünü basıp da Türkiye'de olmayan modeller var. Çok emin konuşmayın o yüzden.
60 üstüne çıkarsa yasal değil.. limiti açınca o bisiklet moped sınıfına giriyor.. yani bana çok emin konuşmayın demişsinizde sizde araştırsanız keşke. limiti açıp 60 hıza ulaşınca her şey bitmiyor.. işini yapan bi polise denk gelir kullanıcı sonra bisikletin parasının 3 te 2 si kadar ceza yer. zaten dediğim gibi 25 hız için tasarlanan bir bisikletle hiç bir fren veya lastik değişikliği yapmadan sürmek tehlikeli.. önermiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta 3 te 2 si değil bisikleti satsa bile ödeyemez cezayı.

60 üstüne çıkarsa yasal değil.. limiti açınca o bisiklet moped sınıfına giriyor.. yani bana çok emin konuşmayın demişsinizde sizde araştırsanız keşke. limiti açıp 60 hıza ulaşınca her şey bitmiyor.. işini yapan bi polise denk gelir kullanıcı sonra bisikletin parasının 3 te 2 si kadar ceza yer. zaten dediğim gibi 25 hız için tasarlanan bir bisikletle hiç bir fren veya lastik değişikliği yapmadan sürmek tehlikeli.. önermiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta 3 te 2 si değil bisikleti satsa bile ödeyemez cezayı.
Ülkemizde demedin zaten. Türkiye'de olmayan modeller var dediğime göre yurtdışında her yerde yasak söz konusu değil. Siz zaten yasal olup olmadığından değil teknik olarak mümkün olmadığından bahsetmişsiniz. Elbette güvenli değil ama 25 çok az. Bu cihazlar için oluru bence maksimum 50'dir. Şu an 25 olan çoğu cihaz kırılıp 40'lara kadar çıkıyor. Bende Mondial var ama cihaz üzerinden kıramadım.

Ülkemizde demedin zaten. Türkiye'de olmayan modeller var dediğime göre yurtdışında her yerde yasak söz konusu değil. Siz zaten yasal olup olmadığından değil teknik olarak mümkün olmadığından bahsetmişsiniz. Elbette güvenli değil ama 25 çok az. Bu cihazlar için oluru bence maksimum 50'dir. Şu an 25 olan çoğu cihaz kırılıp 40'lara kadar çıkıyor. Bende Mondial var ama cihaz üzerinden kıramadım.
yani öyle bi bisiklet alıp limitör açtırıp garanti dışı bırakıp ceza riskine girmektense scooter alınması çok daha mantıklı

yani öyle bi bisiklet alıp limitör açtırıp garanti dışı bırakıp ceza riskine girmektense scooter alınması çok daha mantıklı
cihazın kendi menüsünden limit devre dışı bırakılabiliyor o yüzden garanti dışı kalacağını pek sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,854
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri