60-70k laptop önerisi

Lucas1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Arkadaşlar 60-70k bandında laptop önerileriniz neler hangi laptopu almak mantıklı sizce. Kullanım amacı oyun + gündelik ve uzun süre dayansın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

ASUS ROG kullanıyorum 2 yıldan beri kullanıyorum kasa bakımında öneririm eco moda alınca işlemci üzerinden çalışıyor sistem 4.5 saat ekran süresi verdi. Sadece şu anda fiyatları nasıl bilmiyorum. Ben 45k almıştım sadece tek eksisi pil sağlıyım haziranda 2 yıllık olacak ve %76.6 bu benim kullanma tarzı bağlı olma ihtimali çok yüksek sadece aklında bulunsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ASUS ROG kullanıyorum 2 yıldan beri kullanıyorum kasa bakımında öneririm eco moda alınca işlemci üzerinden çalışıyor sistem 4.5 saat ekran süresi verdi. Sadece şu anda fiyatları nasıl bilmiyorum. Ben 45k almıştım sadece tek eksisi pil sağlıyım haziranda 2 yıllık olacak ve %76.6 bu benim kullanma tarzı bağlı olma ihtimali çok yüksek sadece aklında bulunsun.

Tükenmiş hocam

Senin limitin bir tık üstü ama değerlendirilmesi gereken bir laptop

Bu da taksit imkanı olan link. Satıcı Betaplus

Senin limitin bir tık üstü ama değerlendirilmesi gereken bir laptop

Bu da taksit imkanı olan link. Satıcı Betaplus
RS16'yı kullanıyorum elime dün geldi. Bu linkten almakta fayda var 75.000'e düşüyor taksit imkanı da var. Değerleri bu konuda yazdım incelemek isterseniz.

Son düzenleme:
RS16'yı kullanıyorum elime dün geldi. Bu linkten almakta fayda var 75.000'e düşüyor taksit imkanı da var. Değerleri bu konuda yazdım incelemek isterseniz.
Hocam çok iyi cihazlar ama benim marka takıntım var bu markalara çok güvenemiyorum bilindik markalardan öneriniz var mı

Hocam çok iyi cihazlar ama benim marka takıntım var bu markalara çok güvenemiyorum bilindik markalardan öneriniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,842
Üyeler
194,694
Son üye
enesbey43
Geri