Teblion'dan Aldığım Ürünün Kargo Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Selamlar dostlar 16 Ağustos akşamı Teblion sisteminden bi sistem satın aldım aynı hafta içerinden yani dün kargoya verildi maili aldım ve zaten kargoya verildi diye çok umursamadım fakat bi kaç saat sonra kargo takibi yapmak istediğimde kargo hiçbir şekilde transfer sürecine girmediğini fark ettim neyse galiba sistemsel hata olduğunu düşünüp yarın transfere sürecinde görürüm dedim sistemden fakat sabah 11.00 civarı gibi baktığımda hiçbir hareket olmadığını fark ettim ve hemen kargo şirketi olan kolay gelsin firmasını arayıp olayı özetledim onlarında sadece kayıt olup fiziksel bi kargo almadıklarını belirttiler daha sonra teblionla iletişime geçtim ürünün kargolandığını kamera kayıtlarına bakacaklarını ilettiler yaklaşık 15 20dk sonra tekrar aradım kamera kayıtlarına baktıklarını ve ürünün kargolandığını söylediler bunun üzerine gene kolay gelsin şirketini aradım teblonun bu şekilde söylediğini söyledim fakat gene aynı şeyi söylediler bu sefer gene teblionla iletişime geçip durumu izah ettim onların yanlışı var deyip üzerime kapatılar bu süreçte bende şikayetvar dan şikayeti oluşturup durumu izah ettim aynı durumu birsürü insan yaşamış yaklaşık 10 15dk sonra Tebliondan arandım mağrduriyetimi gidermek için aynı topladığım sistemin aynısını şuan toplayıp akşam 5 6 sularında yurtiçi kargoya vereceklerini söylediler akşam 5 gibi tekrar aracam bakalım gerçekten vermişler mi burda demek istediğim olay o kadar araştırmama rağmen adamlar koca bi site fakat çok vasatlar ve çalışanlar hiçbişey bilmiyor onlar kargoya kargo onlara suç atıp duruyor siz siz olun ordan ürün almayın ben yandım siz yanmayın
IMG_0434.webp

siparişi iptal edip paranı geri almaya ne dersin?? bilinmedik yerlerden alışveriş yapmayın 3-5 daha ucuz diye

Orası neresi ya bilinmeyen saçma sapan dandirik yerlerden alışveriş yaparsanız sonuç bu olur
Bilinmeyen bir yer değil fakat adamların işleyişi aşırı vasat ve bilgisizler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iptal etme gelirse beklemeden başlat
sonrasında incehesap olur itopya olur oralar daha güvenilir ve kargo açısından sorun yaşamazsın
İptal etmicem zaten bi sağlam gelsin sorun yok kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,831
Üyeler
201,851
Son üye
tunahann37
Geri