Memnun musun hocam sc900prodanHocam aula SC900 pro var bende dedim hem hyperx hem de fiyatı uygun olmazsa bunu alıp onu iade ederim diye de sizin denilenlere göre hyperx çok ta mantıklı bir seçim olmaz gibi
Memnun musun hocam sc900prodanHocam aula SC900 pro var bende dedim hem hyperx hem de fiyatı uygun olmazsa bunu alıp onu iade ederim diye de sizin denilenlere göre hyperx çok ta mantıklı bir seçim olmaz gibi
Yeni aldığım için henüz çok fazla kullanamadım. Ancak şimdiye kadar pek çok farklı türde mouse denemiş biri olarak, ergonomik mouseların oyun odaklı kullanım için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunlarda daha çok HyperX veya Glorious Model O2 Mini gibi küçük ve simetrik mouseları tercih ediyorum; çünkü bu tarz modeller bana göre daha stabil bir kontrol sağlıyor. Bu yüzden, özellikle FPS türü oyunlar oynuyorsanız ergonomik mouselar çok sağlıklı bir tercih olmayabilir. Tabii ki bunlar tamamen benim kişisel gözlemlerim. Yine de ürün alınabilir bir fiyat performans ürünüdür bilginiz olsun.Memnun musun hocam sc900prodan
Benim elim büyük olduğu için küçük mouselar kullanamıyorum cobra pro var o bile küçük geliyor. V3 pro pahalı bu da dv3 proya benzer o yüzden ilgimi çekiyorYeni aldığım için henüz çok fazla kullanamadım. Ancak şimdiye kadar pek çok farklı türde mouse denemiş biri olarak, ergonomik mouseların oyun odaklı kullanım için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunlarda daha çok HyperX veya Glorious Model O2 Mini gibi küçük ve simetrik mouseları tercih ediyorum; çünkü bu tarz modeller bana göre daha stabil bir kontrol sağlıyor. Bu yüzden, özellikle FPS türü oyunlar oynuyorsanız ergonomik mouselar çok sağlıklı bir tercih olmayabilir. Tabii ki bunlar tamamen benim kişisel gözlemlerim. Yine de ürün alınabilir bir fiyat performans ürünüdür bilginiz olsun.
hocam şöyle söyleyim o zaman büyük mouse kullanmayı seviyorsan eğer Fp olarak daha iyisini bulamazsın ürünü gözü kapalı al en fazla beğenmezse iade edersinBenim elim büyük olduğu için küçük mouselar kullanamıyorum cobra pro var o bile küçük geliyor. V3 pro pahalı bu da dv3 proya benzer o yüzden ilgimi çekiyor
Hangi mail ile iletişime geçmemiz gerekiyor acaba ?HyperX ürünleri için mail yoluyla yurt dışı HP ile görüşün. Çok yardımcı oluyorlar. Benim Cloud2'imin menteşeleri çatlamıştı Cloud 3 gönderdiler Cloud 2 de kalsın dediler.
hocam low battery uyarısı çalışıyor mu, bende uyarı vermeden bitiyor şarjı ben de 1 senedir kullanıyorum 6-7 aydan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı1 senedir kullanıyorum, cillop gibi mouse bir sorununu kusurunu görmedim, dongle çıkıyor içinden, kablosu uzun ve örgülü.
Mail değil. Sitesinin Support bölümünden form dolduruyorsun. Daha sonra sana mail üzerinden dönüş yapıyorlar. Normalde ben buradan ulaşıyordum fakat sanırım bir problem var ya da DPI'dan kaynaklı açılmıyor bilemiyorum. https://row.hyperx.com/tr/pages/supportHangi mail ile iletişime geçmemiz gerekiyor acaba ?