Oyun Bilgisayarını Satıp Laptopa Geçmek Mantıklı mı ?

saMotraki

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar, sistemimi satmayı düşünüyorum, kaça satarım / satmalıyım fikri almak istiyorum

Oyun işini bıraktım, artık YouTube için video editleme (ağırlıklı fotoğraf, ara sıra 1080p video) işi görecek bir laptop'a geçmeyi planlıyorum. Elimdeki masaüstü sistemi satacağım, özellikleri şöyle:

• Ekran kartı: RX 6650 XT
  • İşlemci: Ryzen 5 5500
  • Anakart: MSI A520M-A PRO
  • RAM: XPG 8x2 (16GB) 3200MHz
  • SSD: Samsung 970 EVO Plus 1TB
  • Monitör: Gamebooster 100Hz IPS

Kasamın üst kısmında hafif kozmetik bir ezik var ama fanlara/donanıma zarar yok, sadece görüntü. Satmadan önce bu kasayla değiştirmeyi düşünüyorum evet kaliteli değil ama bence daha iyi durur alıcılar görsele önem veriyor.
    1787582660505.webp

Sisteme siz olsanız kaça fiyat biçerdiniz, monitörle birlikte mi ayrı mı satmam mantıklı olur? Görseldeki kasayla satmak fiyatı/satış hızını gerçekten etkiler mi yoksa boşuna mı uğraşırım? Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Sizinkine benzeyen 6650x ama 5600 işlemcili bir kaç sistem buldum 25-30bin arası fiyatları var. 5500 biraz zayıf kalıyor anakart giriş seviye monitör olması güzel ama pek pahalı bir model değil.
Bence ilanı 27binden açın teklifleri değerlendirirsiniz.

Sizinkine benzeyen 6650x ama 5600 işlemcili bir kaç sistem buldum 25-30bin arası fiyatları var. 5500 biraz zayıf kalıyor anakart giriş seviye monitör olması güzel ama pek pahalı bir model değil.
Bence ilanı 27binden açın teklifleri değerlendirirsiniz.
Anladım sağolun. Sizce bu kasa iyi etki eder mi satışa ?

Geri