Airforce 1'in türkiyte gelmediğini duydum doğru mu yanlış mı bilemem. Ben de bu ayakakbıyı almaya karar verdim. Bunu alayım mı yoksa Instagram'da ayakkabı satan yerler var 1000 2000 arası airforce 1 bulabiliyorsun birebir replika oradan mı alayım?
ne alayım önerileriniz nelerdir ayakta güzel durucakBunların önü kolayca deli dehşet kırılıyor haberin olsun ve kötü de duruyor
ne aldınYüzde 15 indirim ile 4.000 TL'ye geliyor. Sizce bu fiyatı hak ediyor mu alınır mı?
Hem spor hem günlük için alacağım. Sportiveden.
![]()
- d0zza
- Cevap: 26
- Forum: Giyim / Moda
Aynı konuyu açtım. Sonra vazgeçtim.
ne alayım önerileriniz nelerdir ayakta güzel durucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne aldın
vans alabilirsin pumanın bazı güzel klişe olmayan modelleri var ona bakabilirsin adidasında aynı şekilde 2 2.5kya nike zor bulunur bazen vans da aynı sekılde zor bulunabilirne alayım önerileriniz nelerdir ayakta güzel durucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne aldın
dünyanın en rahatsız ayakakbısı forumda görüp ucuza almıştım görünüş harici bi olayı yokAirforce 1'in türkiyte gelmediğini duydum doğru mu yanlış mı bilemem. Ben de bu ayakakbıyı almaya karar verdim. Bunu alayım mı yoksa Instagram'da ayakkabı satan yerler var 1000 2000 arası airforce 1 bulabiliyorsun birebir replika oradan mı alayım?
benim ayağımda dayanadı ama gerçekten çok konforrsuz bi ayakkabı motor sürüyorum diye takmadımda zaten yağ pislik vs oluyodu sürekli ama geçrekten fazla para verirp alınabilecek bi ayakkabı değil2000-2500tl bandına bulabiliyosan alınır fazlası etmez. Ayakkabı da hiç bi teknoloji yok hiç bi ayak sağlığı desteği yok. Af1 de öyle ama gene de biraz daha kaliteli öyle bi kaç giymeyle sönmüyo. Bunu alacaksın bir ay güzel gözükecek sonra tipi kayacak giymeye utanacaksın