Nike Court Vision Low Alınır mı?

wild_12

80+
Reaksiyon skoru
0
Airforce 1'in türkiyte gelmediğini duydum doğru mu yanlış mı bilemem. Ben de bu ayakakbıyı almaya karar verdim. Bunu alayım mı yoksa Instagram'da ayakkabı satan yerler var 1000 2000 arası airforce 1 bulabiliyorsun birebir replika oradan mı alayım?

2000-2500tl bandına bulabiliyosan alınır fazlası etmez. Ayakkabı da hiç bi teknoloji yok hiç bi ayak sağlığı desteği yok. Af1 de öyle ama gene de biraz daha kaliteli öyle bi kaç giymeyle sönmüyo. Bunu alacaksın bir ay güzel gözükecek sonra tipi kayacak giymeye utanacaksın

Aynı konuyu açtım. Sonra vazgeçtim.

Bunların önü kolayca deli dehşet kırılıyor haberin olsun ve kötü de duruyor

Bunların önü kolayca deli dehşet kırılıyor haberin olsun ve kötü de duruyor
ne alayım önerileriniz nelerdir ayakta güzel durucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı konuyu açtım. Sonra vazgeçtim.
ne aldın

ne alayım önerileriniz nelerdir ayakta güzel durucak

ne aldın
vans alabilirsin pumanın bazı güzel klişe olmayan modelleri var ona bakabilirsin adidasında aynı şekilde 2 2.5kya nike zor bulunur bazen vans da aynı sekılde zor bulunabilir

Airforce 1'in türkiyte gelmediğini duydum doğru mu yanlış mı bilemem. Ben de bu ayakakbıyı almaya karar verdim. Bunu alayım mı yoksa Instagram'da ayakkabı satan yerler var 1000 2000 arası airforce 1 bulabiliyorsun birebir replika oradan mı alayım?
dünyanın en rahatsız ayakakbısı forumda görüp ucuza almıştım görünüş harici bi olayı yok

2000-2500tl bandına bulabiliyosan alınır fazlası etmez. Ayakkabı da hiç bi teknoloji yok hiç bi ayak sağlığı desteği yok. Af1 de öyle ama gene de biraz daha kaliteli öyle bi kaç giymeyle sönmüyo. Bunu alacaksın bir ay güzel gözükecek sonra tipi kayacak giymeye utanacaksın
benim ayağımda dayanadı ama gerçekten çok konforrsuz bi ayakkabı motor sürüyorum diye takmadımda zaten yağ pislik vs oluyodu sürekli ama geçrekten fazla para verirp alınabilecek bi ayakkabı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,125
Üyeler
202,197
Son üye
MasterRift
Geri