Hp Omen Laptop Önerisi

pil performansı nasıldır bide fan çok ses çıkarır mı

pil performansı nasıldır bide fan çok ses çıkarır mı
Düşük ayarlarda, tarayıcıda gezinirken tahminen 6 saat kullanım süresi sunar hocam. Fanları son seviyeye almadığınız sürece, kütüphane gibi sessiz ortamlarda da yüksek ses çıkarmaz.

bu laptop alınır mı bilgisayar mühendisliği için arada oyunda oynarım

önerilere açıgım bütçe bu civarlar
5070 var o fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu laptop alınır mı bilgisayar mühendisliği için arada oyunda oynarım

önerilere açıgım bütçe bu civarlar
8 GB ram'i var ama https://app.hb.biz/197yu7eKyR5n

eyvallah hocam önereceğiniz başka laptop var mı alternatif olarak değerlendireyim

hocam merhaba kararımı değiştirip 9 taksitle aşağıdaki pcyi almayı düşünüyorum nasıldır sizce

bide bu pcye ram ve depolama ekleyebilir miyim ekstradan

hocam merhaba kararımı değiştirip 9 taksitle aşağıdaki pcyi almayı düşünüyorum nasıldır sizce

laptoplarda intel işlemci pek tavsiye etmem. amd ler özellikle ai olan işlemciler cok düşük sıcaklıkta kalıyor büyük bir artı bu.

RAM olarak 1x16 ise işiniz kolay diğer slota ekleyebilirsiniz, 2x8 ise 2x16 almanız gerekecek. Ekstra SSD slotu var ekleyebilirsiniz.
laptoplarda intel işlemci pek tavsiye etmem. amd ler özellikle ai olan işlemciler cok düşük sıcaklıkta kalıyor büyük bir artı bu.
İntel işlemciyle alakası yok, HX işlemciler ısınır. AMD'nin HX işlemcileri de ısınıyor.

RAM olarak 1x16 ise işiniz kolay diğer slota ekleyebilirsiniz, 2x8 ise 2x16 almanız gerekecek. Ekstra SSD slotu var ekleyebilirsiniz.

İntel işlemciyle alakası yok, HX işlemciler ısınır. AMD'nin HX işlemcileri de ısınıyor.
1x16 mı 2x8 mi nereden bakabilriim bulamadım ben

1x16 mı 2x8 mi nereden bakabilriim bulamadım ben
Bu linkte ürün kodu aynı, soru cevap ve özelliklerde 1x16 yazmışlar büyük ihtimal öyledir.
1787919976575.webp

Son düzenleme:
tamamdır hocam tesekkürler son olarak pc nasıl bilginiz var mı bu fiyata iyi mi pil performansı ses falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,074
Üyeler
202,490
Son üye
Azt06
Geri