🔥İndirim Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 Ml 84₺

Mr.Buff

80+
Reaksiyon skoru
31

1787682252699.webp

Sürdükten bir kaç saat sonra leş gibi kokmak için birebir bi marka

Geçende watsons ta vardı galiba ama o farklı modeldi

Sürdükten bir kaç saat sonra leş gibi kokmak için birebir bi marka
Yok bee. Ha bu modeli/kokusu ne kadar iyi tartışılır ama eskiye göre kalitesi düşse de ortalama seviyede bence hâlâ. Eskiden mükemmeldi zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanan varmı önerir misiniz?
Stok bitmiştir. Genel olarak tercih edebilirsin başka çeşitlerini de

Yok bee. Ha bu modeli/kokusu ne kadar iyi tartışılır ama eskiye göre kalitesi düşse de ortalama seviyede bence hâlâ. Eskiden mükemmeldi zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok bitmiştir. Genel olarak tercih edebilirsin başka çeşitlerini de
Kokuyla alakası yok ki ter önleyici özellikleri yok hafif bi terleme sonrası kötü bi koku çıkıyor.

bu modeli önermem sekerli sakız gibi kokusu var kötü kokuyor

Bu model şekerli bir kokuya sahip o yüzden önermiyorum. Ama old spice stickleri öneririm genel olarak, yıllardır kullanıyorum, koku önleme konusunda da gayet memnunum. Herkesin teni farklı denemeden karar vermeyin.

Bu yaramaz spreyleri hem iyidir hem güzel kokar.

Kokuyla alakası yok ki ter önleyici özellikleri yok hafif bi terleme sonrası kötü bi koku çıkıyor.
Içeriğinin biraz daha iyi olabilir diye duymuştum hocam. Koku kismi için gayet haklisiniz nivea black and white stick kullaniyorum bazen bunlarin yaninda o tamamen teri kesiyor direkt ama onda da mevzu ter bezlerini kapatmasi ama dogru soyluyorsunuz.

sepete eklediydim başka şeylere bakıyordum bitirmişler :)

Içeriğinin biraz daha iyi olabilir diye duymuştum hocam. Koku kismi için gayet haklisiniz nivea black and white stick kullaniyorum bazen bunlarin yaninda o tamamen teri kesiyor direkt ama onda da mevzu ter bezlerini kapatmasi ama dogru soyluyorsunuz.
Antipersiperant olmayanlar direkt boş gözüyle bakıyorum

Geri