Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

Lacivert renk, bakım, yazılım, coilover, trafik cezası maliyetlerini karşılayabileceksen al. Bu paralara BMW harici araba alınmaz. Bir de gençken zehir gibi akarsın vallaha.

Beyler selam bunun üzerinden bir konu açmıştım 3 milyona hangi araba alınır falan bazı arkadaşlar ilk arabana bu kadar para bağlaman mantıksız dedi bende biraz düşündüm bunu neyi mantıksız diye de bilmiyorum yani size de bir sormak istedim ekime doğru babamla konuştum g22 alacağımız kesinleşti ama benim 3 yıllık bir araba tecrübem var o da honda fd6 yani sizce zorlanır mıyım? Mantıklı bir seçim mi?
Bence mantıklı, bu zamanda almasan illa ki bi zaman alacaksın zaten. Ben de ilk e36 ile başladım sedan sonra coupe'ye geçtim yine e36

Erkek rengi. Üç kuruş fazla olsun lacivert olsun. BMW'nin mavi/lacivert rengi çok hoş.
Tanzanite blue diyorsan evet çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşamazsın sanmıyorum, artık öyle çok düz bir araba kalmadı genelde yeni arabalarda full elektronik bir sürü özellik vs vs çıkıyor
Hocam alışılır emin ol :D G22'ye bindikten sonra her şeye alışılır
Ben honda fd6 yı biraz hor kullanıyorum bu arabalar hor kullanmaya gelmez gibi

Beyler selam bunun üzerinden bir konu açmıştım 3 milyona hangi araba alınır falan bazı arkadaşlar ilk arabana bu kadar para bağlaman mantıksız dedi bende biraz düşündüm bunu neyi mantıksız diye de bilmiyorum yani size de bir sormak istedim ekime doğru babamla konuştum g22 alacağımız kesinleşti ama benim 3 yıllık bir araba tecrübem var o da honda fd6 yani sizce zorlanır mıyım? Mantıklı bir seçim mi?
tr satılan tüm bmw ler gerçek bmw degil haberin olsun büyük hayal kırıklıgı yaşayabilrisiniz vergilerdne kaynaklı gerçek bmw motorlu araç getirmiyor bmw düşük hacimli motorlarla geliyor ve kasa agır oldugu için çekmiyor stage 1 yazılım attırman gerekiyor.

eger illa alman aracı istiyorsan audi bakabilrisiniz siyasiler kullandıgı için gerçek audi motorlu araçlar tr ye geliyor bir şekilde audi a5 alıp stage 1 yazılım atarsan tertemiz kullanırsın 4.5 milyon için ideal araç

Tanzanite blue diyorsan evet çok iyi

Ben honda fd6 yı biraz hor kullanıyorum bu arabalar hor kullanmaya gelmez gibi
G22/20 kadar hor kullanabileceğin 2. Bir araba yok suan yeni modellerde.

tr satılan tüm bmw ler gerçek bmw degil haberin olsun büyük hayal kırıklıgı yaşayabilrisiniz vergilerdne kaynaklı gerçek bmw motorlu araç getirmiyor bmw düşük hacimli motorlarla geliyor ve kasa agır oldugu için çekmiyor stage 1 yazılım attırman gerekiyor.

eger illa alman aracı istiyorsan audi bakabilrisiniz siyasiler kullandıgı için gerçek audi motorlu araçlar tr ye geliyor bir şekilde audi a5 alıp stage 1 yazılım atarsan tertemiz kullanırsın 4.5 milyon için ideal araç
1.6 b48 2.0 ea888 den daha basarılı motor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri