Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

43 ün aşağı kalır yanı yok öyle diyeyim. Performansı tatmin eder ama sorunları baş belası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stoplara yıldız koymak falan çingene işi olmuş bence son seride. W206 tasarımı eh ama yine de. Ben bmwciyim aga ya
Evet makyajı bende sevmedim farlara yıldız bozmuş biraz ama g20 nin neu klasse versiyonuda ayrı kötü.

Evet makyajı bende sevmedim farlara yıldız bozmuş biraz ama g20 nin neu klasse versiyonuda ayrı kötü.
tanıtılan neue klasse i3. Elektrikli arabaların hatları yalanmış dondurma gibi oluyor. İçten yanmalı model tanıtılınca kasa aynı kalmaz diye düşünüyorum. Ben de i3 ü pek beğenmedim ama nefret de etmedim. İç mekanını hiç beğenmedim ama, ekran direksiyon falan iğrenç olmuş

G50 olacak sanırım yeni içten yanmalı kasa kodu

Bu paraya g20 rakipsiz al geç, g22 temizini bulamazsın gibi ama
Bütçeyi arttırdık ya 4.5 a temizini buluruz herhalde

İlk arabam f10 du 2016 model bmw arabanın ruhu var, paran çoksa al ama 🤣 ben 1 sene dayanabildim masrafına lastiğinin teki 20/25 bin liraydı taa o zaman
Para var usta sıkıntı etme 🤣

4.5 a çıktıysa bütçe olur gibi g22 garanti bitene kadar temiz binersin sıkılıncada 280 lik yazılım atarsın mis.

Yılan gibi araba valla hocam şimdiden hayırlısı olsun inşallah tekerine taş değmesin ( ne alırsanız alın) alınmışım kötüsü olmaz
Eyvallah usta Allah daha iyilerini size nasip eder inşallah peki bu arabaya coil atsam hata mı yapmıs olurum?

Eyvallah usta Allah daha iyilerini size nasip eder inşallah peki bu arabaya coil atsam hata mı yapmıs olurum?
Amin hocam cümlemize, modifiye işi bir hastalık, paranda varmış nasıl zevk alıyorsan öyle yap ya para varsa sorun yok ister basarsın ister kaldırırsın ister yan yatırır ister kamber verirsin 🤣🤣

Amin hocam cümlemize, modifiye işi bir hastalık, paranda varmış nasıl zevk alıyorsan öyle yap ya para varsa sorun yok ister basarsın ister kaldırırsın ister yan yatırır ister kamber verirsin 🤣🤣
Reis para babamda bende değilde 18 yaşındayım da peder bey inşallah sorun çıkarmaz 😂

Geri